Зависи кој пакет го користиш еве провери тука.А дали пакетот Fix/Net/TV S ќе има 20гб наместо овие 10 сега?
Две и пол години сум корисник на ONE и задоволен сум од интернетот. Стабилен е, брз. До душа брзината (3,5 Mb/s) и не е којзнае што со оглед дека го имам NET M пакетот. Единствен проблем во нивните услуги е што имаат 2 годишен договор за пакетите, што е прилично многу. И во случај да го надминеш лимитот, за секој нареден потрошен 1 GB си доплаќаш плус 100 ден., што е исто така многу. Ова можи да се замени со пример намалување на брзината, како што имаат и останатите оператори.i kakov e ovoj na 20 gb sto si?paga li?spor ili brz?
hhe hee kasnis drugarce...potpisav vise ama sepak fala sto se potrudi barem nesto da si kazes i tiАј сега ќе им звонам да видам што како.
--- надополнето ---
Рекоа овие денови хаха
Месечна претплата 599 ден 40GB
Месечна претплата 1.199 ден 80GB
По надминувањето на вклучениот сообраќај се наплаќа 49 ден/GB
покрај тоа што зголемиле лимит, намалена е упола цената за надминат собраќај...браос браос
na telekabel isto tolku se doplakja eheeeeeeeee od kogaМесечна претплата 599 ден 40GB
Месечна претплата 1.199 ден 80GB
По надминувањето на вклучениот сообраќај се наплаќа 49 ден/GB
покрај тоа што зголемиле лимит, намалена е упола цената за надминат собраќај...браос браос
и 1мб да надминеш ќе платиш плус...na telekabel isto tolku se doplakja eheeeeeeeee od koga
ovie od One mislat deka topla voda izmislija :pos2:
ama arno im tekna
fix/net so 500 gb za 1900 den e odlicno
samo brzina ne znam
edit
49 den za 1 gb
a ako nadminis 0.5 gb ili pomalku? pak 49den ke si platis?
Kaj мене сеуште нема, не се ни надевам во скоро време дека ќе биди направена промената..има некој на кој му го имаат зголемено лимитот????
Да да, слободно јави му се би требало да ти ја зголемат, секако доколку нема некој голем проблем со конекцијата.И мене нонстоп ми е брзината околу 3.5 Mb/s. Значи да им се јавам и јас.
Да се надеваме дека во текот на месецот ќе ја направат промената.Kaj мене сеуште нема, не се ни надевам во скоро време дека ќе биди направена промената..
Промена ќе ви направат само ако ги обновите договорите.Вака неДа да, слободно јави му се би требало да ти ја зголемат, секако доколку нема некој голем проблем со конекцијата.
Да се надеваме дека во текот на месецот ќе ја направат промената.
Не. Ги прашав јас ми рекоа нема потреба од обновување на договорите. Еве што ми пишаа:Промена ќе ви направат само ако ги обновите договорите.Вака не
Почитувани,
Новите пакети со зголемен лимит за интернет сообраќај важат од 01.02.2011, промената во моментов се имплементира и во линкот на кој проверувате реализиран интернет сообраќај, од таа причина сеуште не Ви е презентиран новиот зголемен обем кој Ви следува од месец февруари. Промената ќе биде имплементирана за кусо време.
Ви благодариме на разбирањето,
Срдечен поздрав
www.one.mk
Toa важи само за тие што се уште на Он.нет т.е под стариот договор.Промена ќе ви направат само ако ги обновите договорите.Вака не