имам фикс нет Л со 40гб, и денеска се јавив во Оне и ми рекоа дека веке имам 80гб иако на сецуре он.нет не е променето.Kaj мене сеуште нема, не се ни надевам во скоро време дека ќе биди направена промената..
Не ..сите што се на fix ќе добијат .. а старите duo не .. прашавПромена ќе ви направат само ако ги обновите договорите.Вака не
Променето е, мислам ние на secure неможиме да видиме, ама денес плаќав сметка и прашав дали ќе бидат пуштени во овој месец тие ГБ и таа ми рече дека се веќе пуштени и дека имам потрошено 5гб од можни 40, значи 35 ми останале ..имам фикс нет Л со 40гб, и денеска се јавив во Оне и ми рекоа дека веке имам 80гб иако на сецуре он.нет не е променето.
Кај мене е веќе променето од денеска. Имав 10 гига, сега имам 40Променето е, мислам ние на secure неможиме да видиме, ама денес плаќав сметка и прашав дали ќе бидат пуштени во овој месец тие ГБ и таа ми рече дека се веќе пуштени и дека имам потрошено 5гб од можни 40, значи 35 ми останале ..
..и од петок ваљда би требало и ние да ги видиме тие променети лимити на secure.on.net...
Кај мене е веќе променето од денеска. Имав 10 гига, сега имам 40
Да, да сега и јас забележав дека и кај мене е променетоНезнам кај вас, но кај мене е зголемен лимитот на сообраќајот, од 20 на 40 GB
Da, jas vcera se javiv, imam modem od kaj niv i mi rekoa deka mozam da go zamenam, da go odnesam modemot so adapterot i ke mi davaa ruter.Гледам даваат нов модем како Т-Хоме што дава.Одете на нивната страна и во каталогот за овој месец го има.Адсл модем+бежичен рутер во едно.
Без доплата ?Da, jas vcera se javiv, imam modem od kaj niv i mi rekoa deka mozam da go zamenam, da go odnesam modemot so adapterot i ke mi davaa ruter.