A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
22 август 2009
Мислења
214
Поени од реакции
19
Сакам да го сменам моделот на Fix/Net/TV - М, сега имам обичен D-Link 360R модем, па дали кога ќе сменам договорот ќе ми дадат wireless router како што даваат во t-home, или ќе ми го остават стариов модем?

akcioner

стартер
Член од
20 февруари 2010
Мислења
174
Поени од реакции
85
Јас сум корисник веќе 2 години на ОНЕ,и во првата година немав никакви проблеми со интернетот,но веќе подолго време имам доста слаб интернет.Брзината е едвај 2,5 мб,а и доста често паѓа интернетот.Неколку пати пријавував во централата и конечно дојде човек кој рече дека проблемот е во модемот.Е сега стариот модем го вратив,ми дадоа нов но и тој е од постарите модели и проблемот не се реши?До што би можело да биде проблемот?

Член од
13 август 2008
Мислења
827
Поени од реакции
101
Kaj мене сеуште нема, не се ни надевам во скоро време дека ќе биди направена промената..
имам фикс нет Л со 40гб, и денеска се јавив во Оне и ми рекоа дека веке имам 80гб иако на сецуре он.нет не е променето. :)
:)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230
имам фикс нет Л со 40гб, и денеска се јавив во Оне и ми рекоа дека веке имам 80гб иако на сецуре он.нет не е променето. :)
:)
Променето е, мислам ние на secure неможиме да видиме, ама денес плаќав сметка и прашав дали ќе бидат пуштени во овој месец тие ГБ и таа ми рече дека се веќе пуштени и дека имам потрошено 5гб од можни 40, значи 35 ми останале ..
..и од петок ваљда би требало и ние да ги видиме тие променети лимити на secure.on.net...

Член од
23 јуни 2007
Мислења
368
Поени од реакции
333
Променето е, мислам ние на secure неможиме да видиме, ама денес плаќав сметка и прашав дали ќе бидат пуштени во овој месец тие ГБ и таа ми рече дека се веќе пуштени и дека имам потрошено 5гб од можни 40, значи 35 ми останале ..
..и од петок ваљда би требало и ние да ги видиме тие променети лимити на secure.on.net...
Кај мене е веќе променето од денеска. Имав 10 гига, сега имам 40 :)

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
Незнам кај вас, но кај мене е зголемен лимитот на сообраќајот, од 20 на 40 GB :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.938
Поени од реакции
16.230

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.092
Поени од реакции
1.370
Гледам даваат нов модем како Т-Хоме што дава.Одете на нивната страна и во каталогот за овој месец го има.Адсл модем+бежичен рутер во едно.

The_LiGhT'

Stop DISCRIMINATION
Член од
29 април 2009
Мислења
587
Поени од реакции
123
Гледам даваат нов модем како Т-Хоме што дава.Одете на нивната страна и во каталогот за овој месец го има.Адсл модем+бежичен рутер во едно.
Da, jas vcera se javiv, imam modem od kaj niv i mi rekoa deka mozam da go zamenam, da go odnesam modemot so adapterot i ke mi davaa ruter.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
фала богу и кај мене е зголемено... полесно се дише :)

Член од
27 март 2009
Мислења
180
Поени од реакции
4
И мене ме интересира дали треба да се доплати за рутер.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Ија како јас ова до сега не сум забележал... Дали променава важи и за solo корисниците? И дали надминувњето на лимитот за сите ќе биде по 50 денари од гигабајт?

Kajgana Shop

На врв Bottom