- Член од
- 11 ноември 2011
- Мислења
- 555
- Поени од реакции
- 48
Кај мене е се во ред ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ок е кај тебе, значи само јас имам проблем.
Има бонус но точно колкав е поима немам, може да се стави во мирување но и тоа се наплаќа така да мислам дека не е исплатливо да биде во мирување. Нјадобро да си прашаш во некој од салоните.кога најрано можи да се продолжи договорот (мислам дека е 3 месеци) и колкав бонус отприлика даваат, да речиме јас редовно ги плаќам сметките кои се по 800 ден. и дали можи привремнео, пример 1-2 месеци да не го користам интернетот, во пауза да е?
Ako sakas cel mesec, se plaka 100 denari mesecno i ti doaga zaedno vo domasnata faktura a ako sakas dnevno da go iskoristuvas 20 denari za 24 casa,limit nema zasto sobrakajot vleguva vo gigata sto gi imas za domasniot internet a znaeme deka se 1000 giga, samo eden moze da bide konektiran so userot i so passwodot sto go imas od domasniot internet t.e. porano sto se konektiraa so modem.Абе да не знаете како е “финтата“ со користење на интернет од Оне преку Sun Wireless?
Знам дека е овозможена таква опција, домашниот интернет да го користиш надвор од дома преку мрежата на Сан Вајрлес ама колку се плаќа, колку е лимитот, колку максимум може да бидат конектирани врска немам.
Ај ако знае некој не ме просветли.
Ako sakas cel mesec, se plaka 100 denari mesecno i ti doaga zaedno vo domasnata faktura a ako sakas dnevno da go iskoristuvas 20 denari za 24 casa,limit nema zasto sobrakajot vleguva vo gigata sto gi imas za domasniot internet a znaeme deka se 1000 giga, samo eden moze da bide konektiran so userot i so passwodot sto go imas od domasniot internet t.e. porano sto se konektiraa so modem.
Limit ti e domsniot internet, sve sto ke trosis ti se racuna kako domasen internet, a ako aktiviras za 24 casa ti se naplaka 20 denari mislam deka bese a nema limit, da se konektiras eden na sun i od doma moze da se konektira koj saka, samo na sun moze samo eden da bide konektiran.Оооп стоооп, чекај сеа да те прашам.
Лимит нема, уствари лимит ти е домашниот интернет. Еднаш како да ми рекоа 1 гб во текот на 24часа или ме излажале?!
Само еден може да биде конектиран? - Како еден? Еден на Сан Вајрлес или пак или од дома или од Сан, двете заедно т.е. истовремено може или послабо?
Koи канали ти сецкаат?Здраво сакав да ве прашам нешто кај вас не ви сецкаат и закочуваат каналите кај мене да да не знае некој шт е проблемот иначе не сум на претплата
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 21:09 ---
Здраво сакав да ве прашам нешто кај вас не ви сецкаат и закочуваат каналите кај мене да да не знае некој шт е проблемот иначе не сум на претплата
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 21:09 ---
Здраво сакав да ве прашам нешто кај вас не ви сецкаат и закочуваат каналите кај мене да да не знае некој шт е проблемот иначе не сум на претплата
--- надополнето: 18 ноември 2013 во 21:15 ---