Само интернет: http://one.mk/internet-za_doma-tarifni-modeli.htmlКолку пакети на интернет имаат Оне? И кој им е најбрзиот? И најнормално, дали е стабилен?![]()
Си ја грешал темата бе.Ја колку знам Вип немаат понуда за телевизија ни па за интернет ни фиксен.koja luzerska kompanija. A be se znae sto mu se pravi na slovenec. Se placka do nemilost. Podaleku od slovenski firmi. Go ispusija vo Bugarija - Merkur im propadna, vo Grcija probaa i debelo se zeznaa.
Aman od takvi skapani firmi kako ONE. Boom TV nejkam da smislam. Najmnogu prevari praat so ponudite.
Se znae sto e dobro i eftino - VIP.
Чекај чекај..дали добро разбрав дека лап топот е гратис или ми се причинува?Fix/Net/TV Promo
Одберете совршен пакет за вашиот дом, со три услуги и само една претплата. ONE ви нуди промотивен пакет Fix/Net/TV Promo со кој добивате:
Плус, бесплатно можете да го префрлите вашиот постоечки фиксен број во мрежата на ОNE.
- фиксна линија со неограничени разговори кон сите мобилни и фиксни броеви на ONE
- неограничен интернет со супер брзина до 10 Мbps
- најпопуларната дигитална телевизија BoomTV со 2 бесплатни уреди
- лаптоп за 0 денари
- бесплатен Wi-Fi рутер за безжична интернет конекција
Понудата со лаптопот е промотивна и достапна со договор на само 24 месеци. Понудата е достапна за сите приватни и бизнис корисници.
Целосната понуда на лаптопи погледнете ја тука.
http://one.mk/promotivni_paketi.html
Во шо е најефтин ВИП? Ако закасниш 3-4 дена со плаќањето на сметката одма го исклучват па за да ти го приклучат пак треба да платиш таму казна незнам колку беше 200 - 300 денари.VIP e najdobar zatoa sto e najeftin.
ne mi treba televizija imas mnogu alternativi so kalovska koja e top,
internet imas od telekabel, najeftin i najdobar.
Sto tolku nudi skapaniot One. Od vtor operator stana tret i uste 10 godini nema da moze da gi stigne VIP. A za T-lopovite da ne praime muabet.
Што е толку скап ОНЕ или збориш нешто на памет, види и спред ги цените со вип па после збори. не е ништо поскап од ВИП а има далеку, далеку поквалитетна мрежа.VIP e najdobar zatoa sto e najeftin.
Sto tolku nudi skapaniot One. Od vtor operator stana tret i uste 10 godini nema da moze da gi stigne VIP. A za T-lopovite da ne praime muabet.
Во шо е најефтин ВИП? Ако закасниш 3-4 дена со плаќањето на сметката одма го исклучват па за да ти го приклучат пак треба да платиш таму казна незнам колку беше 200 - 300 денари.
Според мене ОНЕ се најдобри, само драпат работа последниот месец со таа наградната игра во која и да не пушташ пораки чапат по 35 денари денот ако не ја исклучиш.
Сепак ти си имаш твое мислење, ние наше и то е то![]()
само уште мрежа да имаат и добро ќе бидеVIP e najdobar zatoa sto e najeftin.
Не е решение икслучвање 2-3 дена после поминвањето на рокот за плаќање и то за една неплатена сметка за то да плаќаш редовно. Па и да платиш казна дека не си платил на време. Сигурно има причина за каснењето. Или ете нека го исклучват ама после да е бесплатно вклучвањето. Ние не добиваме ништо со то (ако е бесплатно вклучвањето) туку тие губат многу муштерии со то наплаќање.Site sakame da ne platime a da dobieme nesto. Kaj go ima toa kazi ?
Besplaten rucek nema
Зошто збориш на памет? Оне е поевтин од вип поголемите пакети оне е поскап за 100-тина денари, а добиваш далеку поквалитетна мрежа која нема да те нервира и повеќе и поквалитетен интернет. Ако се земат по спореба цента и кавлитетот што го нуди вип прескапи се.Eftino i ubavo nema. Za sega VIP za parite e najdobar. Povikuvam na masoven bojkot na T-lopovite i prevarantite od one.