A1 Net Lite безжичен Интернет - генерална дискусија

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Сега се јавив, имале некој технички проблем од кај нив, екипите работеле, можете само неколку македонски сајтови да отворите и скајпот функционира без проблем... I feel like we live in China :P

GlaDOS

Surreal Fag
Член од
27 март 2012
Мислења
141
Поени од реакции
38
Сега се јавив, имале некој технички проблем од кај нив, екипите работеле, можете само неколку македонски сајтови да отворите и скајпот функционира без проблем... I feel like we live in China :P
Екипите работеле.... Да, сигурно! Од 12 саат е вака

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Екипите работеле.... Да, сигурно! Од 12 саат е вака

Sent from my LT22i using Tapatalk 2
Екипите заспале.. ама ајде ќе им простиме, мене бар прв пат во последниве 3 години ми снемало интернет, докај 8 ќе го поправат сигурно :)

Член од
21 септември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Зарем е можно "екипите" да работат во недела наутро во Македонија? Ако е вистина, браво на агилноста. Инаку дали постои некој официјален сајт или форум од ОНЕ каде што може да се биде во тек со техничката состојба на интернетот освен техничката поддршка на 181?

Член од
11 ноември 2011
Мислења
555
Поени од реакции
48
Можи некој да ми објасни зошто некогаш кога проверувам брзина на интернет на www.speedtest.net ми пишува hosted by Makedonski Telekom а не како што пишува вообичаено hosted by ONE Telecomuncation? И зошто има и други како на пример Близу и Телесмарт?

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.113
Поени од реакции
1.396
Можи некој да ми објасни зошто некогаш кога проверувам брзина на интернет на www.speedtest.net ми пишува hosted by Makedonski Telekom а не како што пишува вообичаено hosted by ONE Telecomuncation? И зошто има и други како на пример Близу и Телесмарт?

Тоа се сервери на кои тестираш брзина. Сеедно е ако не избереш ти рачно тогаш самата страница ти бира најдбоар сервер според пингот за да ти измери брзина.

Член од
30 март 2013
Мислења
8
Поени од реакции
2
Ima nekoj iskustvo so internetot na ONE ?
Bratuced mi doaga od Germanija pa me prasa koj internet da zeme dur e na poseta.
Ke koristi internet na laptop so sim karticka.
Nemam nikakvo iskustvo so toa pa prvo sto mi padna na pamet bese prepaid od t-mobile ili One.
Mozebi nekoj ima podobra ideja?

Член од
12 август 2012
Мислења
380
Поени од реакции
142
Ima nekoj iskustvo so internetot na ONE ?
Bratuced mi doaga od Germanija pa me prasa koj internet da zeme dur e na poseta.
Ke koristi internet na laptop so sim karticka.
Nemam nikakvo iskustvo so toa pa prvo sto mi padna na pamet bese prepaid od t-mobile ili One.
Mozebi nekoj ima podobra ideja?
НИКАКО ОНЕ ИНТЕРНЕТ НА СТИК ! Т-МОБИЛЕ нека земе. Овој е катастрофа!

banne1

попај
Член од
24 април 2012
Мислења
139
Поени од реакции
68
decki, da ne imate problemi so twitch.tv ? Probuvam 720p i celo vreme koci...Pred edno 2-3 saata mi padna konekcija na kratko ali odma se vrati, i od togas nemozam da gledam streamovi bez da koci celo vreme.A i youtube znae ponekogas da zaebava na 720p.

http://www.speedtest.net/result/2867754282.png

Kajgana Shop

На врв Bottom