A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе,немојте да ставате интернет на CableTel.Имав нивен интернет и многу лошо искуство поминав...Од немање интернет со денови,паѓање на конекцијата на секои 10 мин.,немање и кабловска истотака...Немојте да ставате интернет од CableTel.Никако.Сега имам и кабловска и интернет на Telekabel и сум презадоволен.Си имам цело време нет,не паѓа конекцијата,и да немаш платено 1 месец не те исклучуваат одма,брз е...Немојте никако на CableTel само Тelekabel.Гарантирано и проверено.

Кај мене пак е обратно. Претходно имав интернет од Роби (Телекабел) и беше многу нестабилно. Од кога се приклучив на Кејблтел не сум имал скоро никакви проблеми. Ниту со Интернетот, ниту со телефонијата. Кога и да мерам брзината е секогаш иста со декларираната:

Јас го препорачувам Кејблтел.

на почетокот тоа беше Октомври до Дкември имав доста проблеми со Кејблтел, ама сеа ич, супер е дури и кога ќе ги надминам дозволените 10 Гига што ги имам не е лош.
претходно го имав на т хоме и ич не ми се свиѓаше, многу паѓаше:nenene:

Добри се само малце да зголемат број на вработени као сервисерите. Ги нема со денови зашто стварно имаат работа до гуша. 1 тим има цела населба под своја јурисдикција. Претерано се циции. А и да. Да сменат каблите. Секаде.

Приказ после грмењето вчера и услугите кои ги нудат Кејблтел.

antibastar.jpg

:pos:

Јас сум презадоволен од услугите на КејблТел...а бројот на корисници од ден на ден се зголемува зар тоа не кажува дека нудат квалитетна услуга...а за страницата шо сервер им паднал е друго ја и коа грмеше пак имав нет од Ѓорче сум незнам за другите реони...

сакам нешто да прашам ама не знам каде да го ставам прашањето па решив тука, дали оваа IP адреса е на cabletel и ако не е на кој провајдер е 79.126.247.ХХХ ?

Цела Државна болница ке биде обезбедена со оптички кабел од каблетел, е сеа како успеале да ги претркаат Т-ком ни јас незнам

Цела Државна болница ке биде обезбедена со оптички кабел од каблетел, е сеа како успеале да ги претркаат Т-ком ни јас незнам

Од каде ти таква информација?

Во последно време (последниве два-три дена) нетов почна доста често да паѓа значи мислам на тотално исклучување.
Ме интересира дали корисниците на Cabletel се среќаваат со истиов проблем.

Во последно време (последниве два-три дена) нетов почна доста често да паѓа значи мислам на тотално исклучување.
не....супер си е...дури и при намален нет, лета...

Да, особено денес знае често да паѓа и му треба подолго време за да пак има сигнал.

Абе на овие веб саjтот им стои така несменет со децении и векови, има ли некоj таму што се разбира од програмирање па да направи еден добар саjт? И нели треба на веб страна да ги наведат сите дигитални канали? Многу непрофесионално работат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom