A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе

Lucky chair. Во Ѓорче е уште споро али не паѓа толку често.

јас сум од Ново Лисиче и нетот е супер не знам кај тебе како е знам мене пред еден месец ми беше така како сега што ти е на тебе

и како го реши проблемот или сам си се реши :) исклучен ми е домашниот иначе одма им се јавувам, ма да знам нема никаква корист од тоа. до сега главно сум презадоволен од КТ, незнам само што е фрката во овие последни неколку дена...

Фрка?!?!...ова не е фрка туку монопол...се иживљаваат со нас!!...ја платив февруарската сметка и еве веќе недела дена неам интернет!!(моментално пишувам од кај еден другар)...и веќе стварно ги преминаа сите граници...пишувам жалба и следниот месец не го плаќам...

ех луѓе јас немам срека со интернетов.прво се заебав со он нет 2 години и душата ми ја извадоја, и реков ај со кејблетел. пак се излажав. освен првите 3 дена кога врската си држеше на нивоу-8 МБ сега не можи ни 512 кб да крени. а само 2 месец го користам.ебати среќата а!на другите му препорачувам да пробаат на друго место, по можност Мах адсл.па нека кажат таму како е.

zakon se imam doma i mnogu sum zadovolen od netov stvarno imaat super konekcija

Дечките имаат заборавено да ги намалат брзините овој месец.

Добивам 7-8 мегабитна конекција константно и одличен пинг.

Браво за "заборавените" техничари во Cabletel - Тафталиџе!:helou:

Луѓе дали ви фалат некои канали ??? Јас сум на КејблТЕЛ - Чаир, и веќе 2 недели ги немам АБ каналот и КРТ/ЕДО. Знам дека немаат некоја програма ама сепак македонски канали се и не требало да ги изгасат! (покрај 11 албански уште ги кратат македонските - ќе ме натераат да се преселам од населбава).

Ме интересира дали има некој корисник во Карпош 3 на LAN пакетот од Cabletel и како е задоволен од истиот?

Ми истекува договорот за WADSL и незнам што да ставам?

Имате ли некои информации за зголемување на пакетите?

Ме интересира дали има некој корисник во Карпош 3 на LAN пакетот од Cabletel и како е задоволен од истиот?

Или тоа, или ADSL од T. Ја би ти го препорачал ова второто.

Lan nema vo Karposh jas kolku so znam, taa privilegija ja imaat samo vo Lisice.

Кејблтел не да лжат за брзината ми пишува дека иам 12 мегабајти константно,ама ја си инсталирав мерач на брзина,едвај 13 килобајти у секунда иде,највише ми достигна 1 мегабајт,али се деси тоа само еднашка,шо и да праите барајте чаре во друг интернет провајдер.

Офффф .... леелеее...

Кај мене за сега се ОК.
ЛАН мрежа во Штип на најслабиот пакет:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom