Razor
u jelly?
- Член од
- 26 јануари 2007
- Мислења
- 2.544
- Поени од реакции
- 168
нели лан е најјак пакет со 10мегабита ?
нели лан е најјак пакет со 10мегабита ?
ЛАН е начинот на поврзување т.е. не е DOCSIS (со модем).нели лан е најјак пакет со 10мегабита ?
ах грешка сум те разбрал значиЛАН е начинот на поврзување т.е. не е DOCSIS (со модем).
Пакетите се истите и за ЛАН и за DOCSIS, со тоа што за ЛАН мрежата имаш и пакет кој се вика ЛАН и е 10 мегабита. Јас сум приклучен на ЛАН мрежа, ама на најслабиот пакет од 4 мебабита.
Кејблтел не да лжат за брзината ми пишува дека иам 12 мегабајти константно,ама ја си инсталирав мерач на брзина,едвај 13 килобајти у секунда иде,највише ми достигна 1 мегабајт,али се деси тоа само еднашка,шо и да праите барајте чаре во друг интернет провајдер.
Ако ти врши нешто да си провериш на веб :helou:Me interesira, dali na ulica 50 divizija zad Ramstor ima Cabletel? Pretpostavuvam deka da, ama mi treba potvrda. Ako nekoj znae da mi kaze, ili pak barem link kaj mozam da vidam dali ima???
Охооо, и тоа како си го имам со тие од сервисот. Ги имам пцуено, вреѓано, плукано, и што ли уште не... Сето тоа резултираше да сега кога има дефект, а јас им ѕвонам да не ми креваат, ама проблемот да биде решен за максимум еден час. =)Два месеца стоиме на список да ни дојдат сервисери и од нив ни трага ни глас.
Nema da pogresis ):Планирам да ставам и јас од CableTel моментално имам адлс и ептен е тиња.Може некој совет да кажете дали вреди да ставам? Дали е стабилен... ова она повеќе информации
kolku vreme go koristis internetot od TK ???zakon se imam doma i mnogu sum zadovolen od netov stvarno imaat super konekcija
I jas sum isti slucaj kako tebe na 25 mi istekuva dogovorot pa mora da mislam sto internet da stavamМи истекува договорот за WADSL и незнам што да ставам?