A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
1319120009.png

41250639.png
Драга, пред да тестираш на спидтест, не бирај ниту recommended ниту preferred server туку прошарај ја мапата и тестирај со некој германски/скандинавски сервер.

1319845129.png

срам ми беше да го ставам ова.

Исклучи го модемот/рутерот или двата ако имаш поврзано повеќе од еден компјутер, почекај 2/3 минути и упали ги пак, после тоа рестартирај го компјутерот, и на крај мери пак со истиот сервер/Дизелдорф, и постирај резултат :)

Мој,

1319874214.png

1319878701.png

П.С. тестирав со над 6/7 отворени таба.

Каков е квалитетот на интернетот во Ново Лисиче? Дали има некој некакви проблеми? Сакам да се префрлам кај овие...

Каков е квалитетот на интернетот во Ново Лисиче? Дали има некој некакви проблеми? Сакам да се префрлам кај овие...
Користам 3 години од кај моите , 5-6 месеци сам . Супер функционира. Тоа што ме ќефи е што има супер пинг за онлајн играње (за разлика од Телекабел на којшто бев 3 месеци- солиден интернет но тапа пинг).

Сакам да мигрирам на новиот пакет и онака има пак 6 месеца промоција, а старата промоција ми истекува месецов.
До сега сум задоволен со брзината без поголреми проблеми, вака ќе добијам плус.

CableTel -како да направам со самомото стартуванје на windows xp да се конектира ком автомацки.

CableTel -како да направам со самомото стартуванје на windows xp да се конектира ком автомацки.
Ако си преку модем не треба ништо да правиш, кога ќе го уклучиш компјутерот треба да имаш интернет. Како се конектираш инаку?

кај мене е дирекно преку кабел.

торентите од замунда на кабелтел идат како од лан мрежа да симињаш.. ептен брзо одат !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom