A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
сега можам ли да се префрлам од трипл плеј 200гб/8мбпс на тој новиот 500/10 ? не треба да договор да обновувам ?

сега можам ли да се префрлам од трипл плеј 200гб/8мбпс на тој новиот 500/10 ? не треба да договор да обновувам ?

Еве ти одговор од нивниот твитер акаунт

CabletelMK Cabletel Macedonia
@
@TomceDOO Корисниците на пакетот 8/200, можат да го обноват договорот ( без пенали) на дополнителни 24 месеци, и добиваат подарок ( 1/2)

Дечки, нетов паѓа 100 пати дневно и исто толку пати треба да го рестартирам модемот, искрено нервите ги изгубив... Некој со ист проблем, па чаре да се најде?

да, има чаре, но за жал презафатен сум со убавите дојки што ги имаш на аватар.

Ајде зимајте ги цицките и кажете го решението :icon_lol: Шала на страна, кој знае нека помогне, ептен се напнав со ова...

Дечки, нетов паѓа 100 пати дневно и исто толку пати треба да го рестартирам модемот, искрено нервите ги изгубив... Некој со ист проблем, па чаре да се најде?

I mene mi pagase taka internetot okolu 20 dena, ama eve veke 3 dena ne mi padnal :D izgleda go resile problemot. Inace vo tie 20 dena primetiv deka okolu 10 pati mi se smeni ip adresata, pa izgleda mi se pogodila ovaa adresa :D Probaj kazi im da ti smenat adresa moze ke ti se napravi.

Значи ипак треба да се обнови договорот?

Океј, јебига, дали 2 години или 2 и пол, не прави голема разлика. :))

Значи ипак треба да се обнови договорот?

Океј, јебига, дали 2 години или 2 и пол, не прави голема разлика. :))

Мене ми рекоа дека не мораш да потпишуваш ништо наново , доволна е конфирмација по телефон. Демек они ќе чачнеле у системот и ќе било средено.

Мене ми рекоа дека не мораш да потпишуваш ништо наново , доволна е конфирмација по телефон. Демек они ќе чачнеле у системот и ќе било средено.

И мене ми рекоа слично, ама еве горе други информации.

Како и да е, денеска ќе идам таму и ќе ви пишам.

Сабајлево бев во Кејблтел да видам за 500 ГБ ама не сакаа да ми го префрлат пакетот од 200 на 500 ГБ а да ми остане старата претплата. Ќе морав да земам нови 24 месеци со почеток од денес значи се пред тоа не ми важи.

Иако мислам дека ако сакаат можат да средат :).

Сабајлево бев во Кејблтел да видам за 500 ГБ ама не сакаа да ми го префрлат пакетот од 200 на 500 ГБ а да ми остане старата претплата. Ќе морав да земам нови 24 месеци со почеток од денес значи се пред тоа не ми важи.

Иако мислам дека ако сакаат можат да средат :).

Потпишуваш анекс на договорот и ти рестартираат 24 месеци, дигиталната ти е пак гратис 6 месеци, таа со 120 канали, не знам зошто не би потпишал?

Потпишуваш анекс на договорот и ти рестартираат 24 месеци, дигиталната ти е пак гратис 6 месеци, таа со 120 канали, не знам зошто не би потпишал?

Моменталниов ми е на 12 месеци со 200 ГБ. Некако не ми се прави на 24 месеци знаејќи колку бргу се менуваат пакетите а две години се долг период. Во принцип сум противник на долги „врзувања„ освен ако не морам.

Моменталниов ми е на 12 месеци со 200 ГБ. Некако не ми се прави на 24 месеци знаејќи колку бргу се менуваат пакетите а две години се долг период. Во принцип сум противник на долги „врзувања„ освен ако не морам.

никој не те тера да потпишеш 24 месеци, стај си пак 12 месеци и уживај, јас веке потпишав нов договор на 24месеци пошто, и од 1 ке имам 500гб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom