A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.738
Поени од реакции
27.731
Драга, пред да тестираш на спидтест, не бирај ниту recommended ниту preferred server туку прошарај ја мапата и тестирај со некој германски/скандинавски сервер.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.238
Поени од реакции
30.476

срам ми беше да го ставам ова.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491

срам ми беше да го ставам ова.
Исклучи го модемот/рутерот или двата ако имаш поврзано повеќе од еден компјутер, почекај 2/3 минути и упали ги пак, после тоа рестартирај го компјутерот, и на крај мери пак со истиот сервер/Дизелдорф, и постирај резултат :)

Мој,

П.С. тестирав со над 6/7 отворени таба.

C

Crazy Diamond

Гостин
Каков е квалитетот на интернетот во Ново Лисиче? Дали има некој некакви проблеми? Сакам да се префрлам кај овие...

sveznajko

Random nobody
Член од
17 август 2006
Мислења
522
Поени од реакции
101
Каков е квалитетот на интернетот во Ново Лисиче? Дали има некој некакви проблеми? Сакам да се префрлам кај овие...
Користам 3 години од кај моите , 5-6 месеци сам . Супер функционира. Тоа што ме ќефи е што има супер пинг за онлајн играње (за разлика од Телекабел на којшто бев 3 месеци- солиден интернет но тапа пинг).

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
Летаат торентиве од Замунда кај мене денес.
brzina.png

Член од
21 септември 2008
Мислења
267
Поени од реакции
84
Сакам да мигрирам на новиот пакет и онака има пак 6 месеца промоција, а старата промоција ми истекува месецов.
До сега сум задоволен со брзината без поголреми проблеми, вака ќе добијам плус.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
CableTel -како да направам со самомото стартуванје на windows xp да се конектира ком автомацки.

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
CableTel -како да направам со самомото стартуванје на windows xp да се конектира ком автомацки.
Ако си преку модем не треба ништо да правиш, кога ќе го уклучиш компјутерот треба да имаш интернет. Како се конектираш инаку?

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
кај мене е дирекно преку кабел.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
торентите од замунда на кабелтел идат како од лан мрежа да симињаш.. ептен брзо одат !!

Kajgana Shop

На врв Bottom