Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.738
- Поени од реакции
- 27.731
Драга, пред да тестираш на спидтест, не бирај ниту recommended ниту preferred server туку прошарај ја мапата и тестирај со некој германски/скандинавски сервер.
Драга, пред да тестираш на спидтест, не бирај ниту recommended ниту preferred server туку прошарај ја мапата и тестирај со некој германски/скандинавски сервер.
Исклучи го модемот/рутерот или двата ако имаш поврзано повеќе од еден компјутер, почекај 2/3 минути и упали ги пак, после тоа рестартирај го компјутерот, и на крај мери пак со истиот сервер/Дизелдорф, и постирај резултат
срам ми беше да го ставам ова.
Користам 3 години од кај моите , 5-6 месеци сам . Супер функционира. Тоа што ме ќефи е што има супер пинг за онлајн играње (за разлика од Телекабел на којшто бев 3 месеци- солиден интернет но тапа пинг).Каков е квалитетот на интернетот во Ново Лисиче? Дали има некој некакви проблеми? Сакам да се префрлам кај овие...
10/500 имаш интернет? Како можи оваа брзина?Летаат торентиве од Замунда кај мене денес.
Прегледај го приврзокот 31803
Овие брзини се пуштени на ЛАН мрежата од 1ви Април. Прво си мислев дека е некоја шега... Ако е шега, добра е и уште трае10/500 имаш интернет? Како можи оваа брзина?
Ако си преку модем не треба ништо да правиш, кога ќе го уклучиш компјутерот треба да имаш интернет. Како се конектираш инаку?CableTel -како да направам со самомото стартуванје на windows xp да се конектира ком автомацки.
И што е проблемот?кај мене е дирекно преку кабел.
sigurno misli za Lan konekcijata, sto mora sekogas da se konektirasИ што е проблемот?