A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Член од
28 март 2006
Мислења
17.893
Поени од реакции
12.431
Од вчеравечер скроз снема (има нема на минута=нема :)), сабајлето немаше ни телефон, им вртев ама сите нула оператори биле зафатени ...сега штом сум онлине, има...симнуваааај додека има :vozbud:

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
тие што сте накај топанско/бутел/чаир од вчера до денеска ни интернет ни фиксен. :) не еднаш им се десило ова - централата комплетно да падне после 11 саат и пошто нели нема корисничка подршка после 11 ке си почекате до сабајле до 8 и ке ви пуштат.

ала рестрикција за струја! :)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
тие што сте накај топанско/бутел/чаир од вчера до денеска ни интернет ни фиксен. :) не еднаш им се десило ова - централата комплетно да падне после 11 саат и пошто нели нема корисничка подршка после 11 ке си почекате до сабајле до 8 и ке ви пуштат.

ала рестрикција за струја! :)
Еве сеа има...

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Некој денеска има проблеми со нетот од Ѓорче ? Доста побавен е и на моменти се губи...некако летаргичен ми е денеска

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
У Чаир како е? Имам Макс АДСЛ сакам да се префрлам на близу. Ако има некој искуство каков е нетот во Чаир(Поточно накај Бизнис ресторанот таму).

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.214
Поени од реакции
2.355
Imam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
Ako ima nekoj da mi pise dali vredi? Pingovite dali se dobri (za online igranje), dali e STABILEN? Podrskata kako e?

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ako ima nekoj da mi pise dali vredi? Pingovite dali se dobri (za online igranje), dali e STABILEN? Podrskata kako e?
Зависи кај си. За игри, иам играно фифа њоњ дота кантер и сум немал проблеми. Али пак, зависи кај живееш.

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Ја например имам 300 проблеми со blizoo така да ако си среќен може ќе немаш...стабилноста им е најлоша во процент од сите провајдери.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130

Ич да не се мислиш, најдобар пинг имаат во цела мк. Кај мене ако има се има случено еднаш во месецот да нема 5мин интернет..

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.234
Поени од реакции
14.576
море мамето нивно.

Од вчера од 3:15 нема нет и ТВ, скоро 24 саати ќе напраат.

Све по список да им ебам

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Топ е за играње онлајн, пинговите се перфекција (со европа просек некои 50мс) за стабилност релативна работа, кај мене е супер (Влае) се случува еднаш во 2 месеци да падне на 5-10 минути и пак доаѓа, но многу ретко....данлоудот е константно одличен, (просек 4.5 мегабајти) ако симнуваш од Замунда, АренаБГ или Рутракер.орг.....можеш да хосташ на Дота или некоја слична игра и воопшто никој не се жали на лаг.

Еве како е кај мене :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
edno prasanje dali imate facebook,twiter i youtube?anonimusive ili pak soncevo ne napadna

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Јас сега до пред 1саат немав нет и фиксен.....ама се јавив и за 30тина мин го средија.....исто и вчера имав проблем....се јавив за 20тина мин дојде екипа и среди.

Алал нека им е за експедитивноста.....ама сепак не смеете да чекате кога ќе снемате интернет,мора да пријавите...за да пуштат налог и во текот на денот мораат да пуштат екипа!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom