Еве сеа има...тие што сте накај топанско/бутел/чаир од вчера до денеска ни интернет ни фиксен.не еднаш им се десило ова - централата комплетно да падне после 11 саат и пошто нели нема корисничка подршка после 11 ке си почекате до сабајле до 8 и ке ви пуштат.
ала рестрикција за струја!![]()
Зависи кај си. За игри, иам играно фифа њоњ дота кантер и сум немал проблеми. Али пак, зависи кај живееш.Imam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
Ako ima nekoj da mi pise dali vredi? Pingovite dali se dobri (za online igranje), dali e STABILEN? Podrskata kako e?
Ја например имам 300 проблеми со blizoo така да ако си среќен може ќе немаш...стабилноста им е најлоша во процент од сите провајдери.Imam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
Ako ima nekoj da mi pise dali vredi? Pingovite dali se dobri (za online igranje), dali e STABILEN? Podrskata kako e?
Imam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
4 месеца корисник сум, интернетот им е цицкаImam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
Топ е за играње онлајн, пинговите се перфекција (со европа просек некои 50мс) за стабилност релативна работа, кај мене е супер (Влае) се случува еднаш во 2 месеци да падне на 5-10 минути и пак доаѓа, но многу ретко....данлоудот е константно одличен, (просек 4.5 мегабајти) ако симнуваш од Замунда, АренаБГ или Рутракер.орг.....можеш да хосташ на Дота или некоја слична игра и воопшто никој не се жали на лаг.Imam Duo-Extreme od ONE. Sakam da smenam na 50mb/s od Blizoo...
Исто е и кај мене.edno prasanje dali imate facebook,twiter i youtube?anonimusive ili pak soncevo ne napadna