A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
Пакетот Екстра што беше, 10/500.

Јас сум на 8/80ГБ. И прееска гледам торентов со 1.1 МБ/с тера цело време.. Изгледа имаат 10ка пуштено. :)
прашање до двата
дали ви се намалува брзината ако го помините лимитот? или и за овие постари пакети нема лимит
и дај постирајте скриншоти од торенти да видам/видиме со колку аплоадирате
поевќе ме интересира за тие кој се на ЛАН оти гледам на спид тест има 20 со 20 или 50 со 50
дали стварно е толкав аплоадот колку шо е и даунлоадот?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
прашање до двата
дали ви се намалува брзината ако го помините лимитот? или и за овие постари пакети нема лимит
поевќе ме интересира за тие кој се на ЛАН оти гледам на спид тест има 20 со 20 или 50 со 50
Повелелелелелелел :D Да повторам: Пакет 8/200 ЛАН...
Замунда:

идеше и со 1 мега у секунда забораив да штракнам..

Upload на обични страници:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Кога аплоадирам на Медиафајр и на девиантарт оди со 1 мб

Член од
2 јули 2010
Мислења
348
Поени од реакции
81
Јас имам CableTel во Велес, и сум презадоволен. Имам 80гб месечно, и обично симнува по 1мб, но знае и да качи до 3мб :D

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Ае знам дека многу луѓе ја читаат темава и постов ќе го посветам за оние што играат CS 1.6 :)
Само пред да ги видите скриншотовите да знаете дека имам ѓубре од компјутер кое е доста старо и треба да сум среќен шо уопште играм со толку фрејмрејт :) Мислам ако би бил бољи PC-то пингот ваљда би требало да биде помал?

Овдека коа играв и си глеам пингот, мојот ко и обично толку, понекад и до 8 иде (али ради нискиот фрејмрејт нели..) и глеам типов испод мене 1 пинг :) Ај тоа, него цело време му се шеташе од 1 до 4...Го прашав кој нет има и рече од megalan (ист принцип ко нашиов нет, само бољи :D)

Вака е цело време со волку играчи, а се напуни фул сервер почнуе дратсично фрејмрејт да ми паѓа и пингот иде максимум до 15-20...

А најдобриот пинг го влечам токму на телекабел серверот...Average му е 4, а минимум 1, максимум 6....

И тако даље и тако даље :)
Овој интернет стварно се погоди одличен за гејминг безразлика дали е кантер, нид фор спид, крајсис или незнам што...Сите сервери си ги шета со супер пинг, па дури и Германските (на кои почесто играм и вадам до 60 пинг МАКСИМУМ, avg му е 40).
Не правам анти-реклами, али Т-Хоум навистина ги билдаат цените безврска, на нивен сервер ги утепав со пингот АДСЛ-џиите и верувајте дека за овие пари ќе добиете не толку музика - дури и гратис дупло повеќе :)

Член од
31 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
38
прашање до двата
Од торент немам моментално. Инаку прееска симнував 2 торенти,вкупната брзина беше 1.1 константно. А за аплоад на 4шерд аплоадирам со 250( а преттоа одеше со 500). Не сум имал потреба да аплоадирам работи овие 2-3 месеци и не знам колку иде. А торентите не ми аплоадираат ме заебаваат..

Член од
2 мај 2009
Мислења
276
Поени од реакции
170
torrent4.png

Кога сум дирекно на кабелот, да не сум преку домашниот рутер (изгледа ќе треба да го сменам), брзиниве се огромни. ЛАН мрежата во Штип, на пакет 50/неограничено.

Член од
9 јуни 2008
Мислења
1.380
Поени од реакции
804
штипскиоо бе брааа, хардот ќе го рикнеш со 9 мегабајти во секунда тегнеш :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom