Размислував нешто за новата сезона и патем се потсетив дека во претходната сезона Coldhands не беше тој што ги спаси Sam и Gilly од White Walkers и потоа да му каже на Sam да го донесе Bran и да вети дека нема да каже дека Bran е сеуште жив.
А во серијата поради тоа што го нема Coldhands не знам што го спречува Sam да му каже на Jon дека братму е жив, не ветил на никој ништо...
Е сега и да му каже, Jon ке биде преокупиран со нападот на wildlings и не ке може ништо да реагира, но понатаму кога ке стане Lord Commander знаејки го Јоn би требало да превземе нешто околу тоа да го најде Bran, можеби во серијата кога ке стане Lord Commander ке испрати ranging, можно е малце да се искомплицираат работите.
А ако Сем не му каже за Bran ондак ке биде глупо.
Тизерот од HBO што е за наредната година, видов тип со коњ како јава со lance во рака накај лик што е пред Дени и армијата на Дени,ова највероатно е борбата против Oznak Zo Pahl и Strong Belwas пред Meeren,само што јасно се гледа дека ликот кој го пречекува Oznak не личи воопшто на Strong Belwas, изгледа нема да го гледаме Strong Belwas, штетa баш e интересна и смешна фаца.