Hurin
Pokerface bastard
worldcon cital nesto ke pustam link posleЗа Arienne има на официјалната страна на GRRM. За Tyrion не знам дали има preview, може да било само јавно читање на некоја конвенција или слично?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
worldcon cital nesto ke pustam link posleЗа Arienne има на официјалната страна на GRRM. За Tyrion не знам дали има preview, може да било само јавно читање на некоја конвенција или слично?
Ми ги купија за роденден книгиве, сите 5.
Е сеа неможеле никаде да најдат издание со дополнителна мапа, речник со објаснување на некои поими, и остали ствари какви што слушнав дека имало?
Уствари и книгите едвај ги нашле
Прашањето ми е, каде можам да ги најдам дополнителниве работи дали некој знае?
Како што ти кажаа...Ми ги купија за роденден книгиве, сите 5.
Е сеа неможеле никаде да најдат издание со дополнителна мапа, речник со објаснување на некои поими, и остали ствари какви што слушнав дека имало?
Уствари и книгите едвај ги нашле
Прашањето ми е, каде можам да ги најдам дополнителниве работи дали некој знае?
опнаа спојлер некој во видео?Кајгана им го начукаа на доста од тие шо не ги читаат книгите.
Темата е - кој кого убил. И унутра има баш буквално - кој кого убил, од сите пет книги.опнаа спојлер некој во видео?
ау сеа видов ај да не пишувам кого видов добро си направил што си пишал кај админитеТемата е - кој кого убил. И унутра има баш буквално - кој кого убил, од сите пет книги.
(не е видео, инфографик е)
опнаа спојлер некој во видео?
@Топче брат до кај си?![]()