- Член од
- 26 јануари 2009
- Мислења
- 7.617
- Поени од реакции
- 6.418
5тата книга ја има преведено на македонски?
http://www.balkandownload.org/topic/31247-george-r-r-martin-pesma-leda-i-vatre-serijal/?hl=+george++martinЗдраво на ситеАко може некој да ми прати или да ме упати каде можам да ги најдам онлајн книгите, по можност на српски јазик.
ја имам јас за продавање, заинтересиран си, пиши инбоксКаде би можел да ја најдам A Clash of Kings?
Во моментот ја немаат ни во Академска книга, ни во Икона.
Ги поседувам сите други 4 книги освен втората.
Топер ги преведуваа. Не знам дали ги имаат преведено сите. Јас го имам вториот дел на македонски и тој е во два тома и кошташе околу 1000 денари двата тома.Кај можат да се најдат сите 5 книги преведени на македонски и колку им е цената?
Gi ima kaj nas u kulturaКај можат да се најдат сите 5 книги преведени на македонски и колку им е цената?
Нема подобро од оригинал, ама ме замара читањето на странски јазици, така да ќе пробам со македонските прво.Не се заебавај. купи ги српските или англиските.
и мене ме замара, затоа и не ги читам на англиски, туку на српскиНема подобро од оригинал, ама ме замара читањето на странски јазици, така да ќе пробам со македонските прво.
Ненормални се. Несаемска цена им беше 480 денари.Од Топер се издадени, 5-те книги се поделени на два дела, на саемот секој дел го продаваа по 500ден.
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk