S
staycalm
Гостин
Добар си душо?[DOUBLEPOST=1520203972][/DOUBLEPOST]Па гледај на NBC, CBC, ABC, некој амерички канал, не смарај тука. Фала богу дека ќе има коментатор кога англискиот не ни е официјален јазик на ниедна од земјиве на Балканот.
Годинава ниеден не ми е гледан освен Коко од анимираниве, а и немам некоја желба да ги гледам. Ги имам симнато Три билборди и Обликот, али видечемо кога и дали ќе ги гледам воопшто. И колку само е се исполитизирано и поебано говори сликава подолу што некој без работа седнал и броел колку зборови изговориле жените во добитниците на Оскар во однос на мажите. И после феминизам, лгбт, црнци, море мрш у пм сите до еден.
Мизерија ми е Миланка. 5 минути ја трпам и после почнува по живци да ми оди, не знам едноставно ми е одбивна И увек знае да пролупа нешо сосема непотребно, катастрофа. изглеа ќе треба да праам trial верзија на некој streaming сајт само за оскариве хахахаШо ти смета Миланка ,толку многу години стаж налупа као коментатор на оскарите шо чудно ќе ми биде еднаш у годината да не ја слушнам.