86ти американски филмски награди (Оскари 2013)

Koj e вашиот фаворит?

• Вкупно гласачи
    118

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.114
Како бе Rush.. :pos: Максимум беше што го СПОМНАА тука таму на глобусите..
Monsters исто беше тапа, ама можеа да го вметнат кога веќе искочија официјалните..
Филипс не требаше да е никаде номиниран освен Хенкс за 10те последни минути..

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Само да речам здраво и фала к. и си бегам.:cool:

:icon_mrgr:

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.987
Поени од реакции
37.271
Сите номинирани за најдобар филм, плус актерските категории и категоријата за режија се од само 11 филма: освен номинираните за најдобар филм, уште Blue Jasmine и August: Osage County.

G

grande-juve

Гостин
Monsters мене најдобар анимиран ми е за годинава, за тој ми е криво... За неанглиски супер е што влегоа Убавината, Ловот и Белгискиот, другото горе-доле...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Мене ме зачуди тоа што го нема Батлерот номинирано (не дека ми се свиѓаше филмот толку ,туку имаше огромен хајп) и ништо за Enough Said или Гандолфини

-------------------------------------------------------------------------

Од анкетава горе само 12години роб и Капетан Филипс и гравити ми се гледани ,јака домашна имам до март,па ке гласам

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
ако го изберат despicable me 2 за најдобар анимиран нека се убијат. Таму ако земе Frozen ili The Croodѕ сум задоволен

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
(уклучувам Миланка Рашиќ mode) Супер, уште Таа и Филомена ми останаа негледани од номинираните за најдобар филм.
Иако гласав за 12 години роб, ќе биде опасно со Гравитација, како најголем конкурент, и според мене главниот фаворит од сенка - Клубот на купувачи од Далас. Волциве од Вол Стрит мислам дека ќе извисат доста на овие Оскари и дека Метју Мекхонахи ќе го земе Оскарот (извини Крејзи), додека од жените би требало Сандра Булок или Ејми Адамс (извини Мерил Стрип, доволно ти се другите милион награди)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
(уклучувам Миланка Рашиќ mode) Супер, уште Таа и Филомена ми останаа негледани од номинираните за најдобар филм.
Иако гласав за 12 години роб, ќе биде опасно со Гравитација, како најголем конкурент, и според мене главниот фаворит од сенка - Клубот на купувачи од Далас. Волциве од Вол Стрит мислам дека ќе извисат доста на овие Оскари и дека Метју Мекхонахи ќе го земе Оскарот (извини Крејзи), додека од жените би требало Сандра Булок или Ејми Адамс (извини Мерил Стрип, доволно ти се другите милион награди)
Сакаш да кажеш дека Небраска го имаш гледано ?
Инаку Кејт Бланшет освојува кај жените.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Сакаш да кажеш дека Небраска го имаш гледано ?
Инаку Кејт Бланшет освојува кај жените.

Знаев дека пропуштив некој. Секако дека не, иако го чекам ептен заради Вил Форте. Нема уште снимка, така?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Знаев дека пропуштив некој. Секако дека не, иако го чекам ептен заради Вил Форте. Нема уште снимка, така?
Па нема затоа и се изненадив по какви масонски канали си го гледал :D

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413

Што ми се извинуваш, мене и повеќе од јасно ми е дека нема да добие. :ROFLMAO::icon_mrgr:
Уште од сега ќе си ја вежба реакцијата, самиот е свесен дека нема да добие.
И јас типувам на Метју. Дури и се кладев пред некој ден со другарка дека Метју ќе добие. Буквално.

Ама човек секогаш може да се надева.:icon_mrgr:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
За МТВ American Hustler е Американски МЕТЕЖ, А далас бајерс е НАЈДОБРИТЕ ДИЛЕРИ ОД ДАЛАС,.!! Ќе си умрам :facepalm:

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Добро јасно е дека филмовите не може да се преведуваат буквално и мора да има асоцијации со настаните во филмот мислам дека веќе не е интересно да се хејтаат вакви работи.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Драгонски: "Rush ќе растури" :icon_lol:
Јок. За Gravity го реков тоа.

Него 99% од номинираниве филмови имаат излезено во Октомври најрано. Очигледно овие од академијава имаат memory span од 2 месеца.

Kajgana Shop

На врв Bottom