85ти американски филмски награди (Оскар за 2012) - прогнози, желби, дискусија

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Зошто не напиша спојлери или барем да не предупредеше? Ти ги означив спојлерите, ама раскажувањето на Ное според сценариото што си го прочитал ми го заеба мене филмот и сигурно на некој друг што прочитал. Па и крајот го раскажа... Немој вака друг пат.

Член од
20 февруари 2009
Мислења
103
Поени од реакции
73
Зошто не напиша спојлери или барем да не предупредеше? Ти ги означив спојлерите, ама раскажувањето на Ное според сценариото што си го прочитал ми го заеба мене филмот и сигурно на некој друг што прочитал. Па и крајот го раскажа... Немој вака друг пат.
Се извинувам,излеа малце претерав не ги знам сосем сите правила али ете за друг пат си знам..Ако некој го сака сценариото нека ми остави емаил адреса до утре ќе биде пратено.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.253
Се извинувам,излеа малце претерав не ги знам сосем сите правила али ете за друг пат си знам..Ако некој го сака сценариото нека ми остави емаил адреса до утре ќе биде пратено.
На сите подфоруми некој за нешто убива, овде тоа се прави за раскажан крај на филм кој уште не е излезен :D.
Ти го едитирав постот затоа што многумина од љубопитност ќе се намамат да го отворат, а ќе се заебат, па да ги поштедам од совеста :).
А тагот за спојлери е средна заграда, spoiler, затвараш заграда, па на крајот на постот отвораш исто средна [ заграда, пишиш /spoiler, па затвараш заградата]

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Желба ми е The Dark Knight Rises да освои Оскар за најдобар филм :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
^ Не си свесен сега кој хејт ќе го добиеш од некои членови (сва среќа ЈОУНЗ си отиде од форумов :D )

Иначе кој филм е НОЕ? o_O

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.362
Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.917
Поени од реакции
37.110
Абе остај сценарио за филм што излегува по година и пол, туку дај најди некоја screener верзија од филмовите во првиот пост од темава.... :rolleyes:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Абе остај сценарио за филм што излегува по година и пол, туку дај најди некоја screener верзија од филмовите во првиот пост од темава.... :rolleyes:
Абе рано е бе, секогаш почнуваат од половина на декември ми се чине :)

Kajgana Shop

На врв Bottom