Premier League - Season 2016/2017

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во оваа сезона?

• Вкупно гласачи
    218
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
pl_sk.jpg

Жена со три деца да земиш мора некоја метанија да му напраиле
Бајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме :D

Бајо, жена како што може да те прелаже никој не може. Башка и ние машкиве како сме, да отворат малце деколте, почнуваме да се лигавиме :D
да Бајо само што он е опкружен со многу деколтиња кои му се ставаат али он ни една ни две право кај таа со три деца

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ја го разбирам шо се пали на милфици ама не да ги жени му е. ам неизживеаниот

Абе тебе да ти дојде Ванда и да ти каже истетовирај го знакот на Јуве на Г'з ако сакаш да ме имаш, нема да прифатиш? Не само што ќе го истетовираш него и гратис Милан ќе го ставиш веднаш до Јуве :D Паметен си е Икарди, не го деградирајте, да беше глуп Ванда сеуште ќе му беше жена на Макси Лопез...

Forza Wan... ова де ICARDIIIIIIIII :icon_mrgr:
Да сум Икарди, Ирина Шаик би ја дупел. Кобилана Ванда ќе ми кажела да тетовирам знак од Јуве :D

Најозбилно бе, ништо посебно не е, дури и за вакви голтари како нас, а не па за фудбалер што може да бира каква манекенка ќе онадува секоја вечер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom