True Detective

• Креатор на темата Креатор на темата Толстој
  • Време на започнување Време на започнување
Интересни...сцени..имаше вторава епизода...
tumblr_mdckwhimGD1ralt7qo1_500.gif

Добро бе, за колку време излага српски/хрватски превод?!

Јас со англиски превод користам. Слушам и гледам. Тој го има најбрзо, уште 8-9саат сабајле.
За балканциве, ќе почекаш 2-3 дена.

Де бе, во школо не ве учат англиски, туку српски или хрватски?

Оваа епизода беше малце поспора (замисли може и тоа во овој вид на серии), што е нормално. Повторно истиот заклучок како и по првата епизода - серијава е закон!

ја ќе си чекам да излезат уште 3-4 епизоди па да си гледаам на раат.

Де бе, во школо не ве учат англиски, туку српски или хрватски?

Оваа епизода беше малце поспора (замисли може и тоа во овој вид на серии), што е нормално. Повторно истиот заклучок како и по првата епизода - серијава е закон!

Не ми е совршен англискиот, сакам 100% да разберам од тоа што се зборува.
Да се работеше за друга серија или филм што не ми се толку важни немаше да имам проблем да пуштам со англиски превод.

Очигледни беа мааните на ликот на Метју, ама некако мислам дека на ликот на Вуди маана ќе му бидат жените. Не дадоа до крај не знам дали затоа што глумците се со реноме па веројатно не прифакаат или се прескапи секс сцените ама мислам дека Вуди има нешто со онаа младата што дојде да му носи документи во полициската станица.
Spot On :) не дека беше тешко да се погоди, патем која ци*** ја извади типката !

Се сложувам со Родаст во целост, спора епизода ама ете барем навлеговме подлабоко во главните ликови оваа епизода беше повеќе за запознавање на нив одколку за некакво дејство поврзано со случајот !

995803_652873098088034_1486933997_n.jpg

Мене ми се иде пред секоја епизода да си ја репризирам секоја претходна емитувана, до толку ми е добра серијата, така сега идната недела ќе ги изгледам пак двете :cenzura:

Закон епизода, поспоро дејство но поспоро што му служи на целта, да се запознаеме со ликовите и нивната позадина.
Глумата на Метју бесценета, каква цензура на емоции, страшен глумец станал.

И крајот беше опасен :icon_lol:

Да видиме што следува во трета.

Можам комотно да кажам дека прв пат по долго време серија од само една епизода да ме навлечи целосно, па и вторава ми беше одлична, не ми сметаат и 100 вакви бавни епизоди, се додека има вакви мадафакерски дијалози, глума и мрачен амбиент. Осеќам тешки клифхенгери ни следуваат, ваљда Кол ќе ја легни од Харт жената, па ради тоа ќе се скараат (нели тоа е неизбежно) а еден long shot од прогноза е дека Харт е убиецот. Јебешга, и тој има dark side. Big time.

И да, нека му го дадат емито на Метју совреме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom