50 евра за плукање на улица!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
Znam samo edna rabota......nesposobnite rakovoditeli prvo se fakaat za organiziranje na cistenje na dvorot, stojat na vrata i belezat koj kasni 30 sek., brojat kolku spajalici se potroseni......sto pa se iznenaduvate za Gwujo i kako mu se vikase toa ministerkata policiska....... :) a kakva ministerka takvi i policajci..ne e mozno da ocekuvate nesto drugo ??? :)...........tolku znaat lugeto...samo niv im uspeva vo osnova PERFEKTNA IDEA ( TUGJA) samo da ja sproveduvaat vo stil kako mali dzokica misli...imalo i eden Papa Doc takov..pa uste se zbori za nego :)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
1.543
Поени од реакции
42
најдобар закон во државата - колку е само гнасно да одиш по улица и да гледаш плуканици :ne_zboram

Фокси

Talk nerdy to me
Член од
11 октомври 2007
Мислења
2.358
Поени од реакции
1.390
Никогаш немам плукнато на улица:smir:така да законов не ми сметат,а дека е глупост стварно е...ама то е шо да се прајт...

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Напишано од POWER-MKD
Од 1 јануари, ќе не смее ни да се пушат цигари на улица

Ova stvarno ili...?
Ako e taka ke organiziram revolucija majke mi....
Pa da se nemalo usul i oset za nisto majku mu stara... ncncnc
Уште некој поглуп и поидиотски закон ќе им текне ли?
Ако некој во владата си има антипушачки комплекси, нека си ги лечи во местата предвидени за психички болести.

oBi_VaN

Is the man!
Член од
11 ноември 2007
Мислења
756
Поени од реакции
21
Или нека пуши еколошки :pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk::pusk:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
еден другар пуштил една вода-мочал и му пишале 50че:helou:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Малце му е тоа, требало една воспитна по мочалото да му дадат со пендреците, па ќе види дали ќе моча пак :)

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Абре доста се жалите и кукате!!! Чоек никако да ви погодит.
До сега, пред да се воведат законите, сите се жалеа дека не било арно вака, безредие било, па на запад не било вака, КАЗНИ СЕ ПЛАЌАЛЕ па зато чисто било...е па сега не туку ѓамкајте и не праете ко ѓупцине на 1 клип кај шо викет: „Не остају нам да просимо, не остају ни ДА КРАДЕМО„ :pos2:

astrion

REBEL
Член од
15 ноември 2005
Мислења
792
Поени од реакции
18
ретко кој да даде 50 евра повеќето прифаќаат општо корисна работа т.е метларење така да не е страшно штом имаш опција па сери после пак по улиците,лош бил законот не е лош законот луѓето не чинат :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom