Daniel.
Juventino per sempre
Што се случи бе? Од толку активност, 120 страни веќе, а сега ништо. Дај активирајте се малку.
Како иде?
Како иде?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што се случи бе? Од толку активност, 120 страни веќе, а сега ништо. Дај активирајте се малку.
Како иде?![]()
Нема од Косово бе, не шири дезинформации....За тие што незнаат го напуштив Вардар и преминав во DJUP од холандија.Има доста македонци,а и срби,црногорци па и еден од косово.Се надевам дека вардар ќе освои барем уште 3 титули додека да се вратам
![]()
На темата за представување видов еден косовар(барем така се представи)е сеа дали е прв тим или академија тоа незнамНема од Косово бе, не шири дезинформации....
Ти може си видел во темата за академијата шо е... Пошо Дјуп има втор тим во втора лига, трчкаат дечиња таму, има и еден талент од Косово таму... Иван ја води академијата.
Иначе се пријавив за преведувач пред некое време, и така имам слободно време... чекам уште да ми ги дадат фајловите, и оригиналните преведени фајлови од Бојан Трајковски и Горан Трпковски(првиот менаџер на Macednoia Utd.) шо превеле нешо ситно... А и координаторот за преводи е менаџерот за Djup па преку него иде работава.
Али админиве спори у курац...
ма јок бе какви кредити еве јас ќе направам менаџер ал треба да го ослободам играчот само ако има некој буџет да ме купи и некако ослободи од договорот одма правам менаџер седам 2 дена како асистент и се префрлам во некој клуб