3D во кино Милениум

Makaveli_Gunner

The_Motherfucker*
Член од
4 февруари 2011
Мислења
647
Поени од реакции
274
Кога би гледал во 3д господар на прстените маратон или стар варс маратон не со вакви филмови да почне 3д во македонија. Добро сепак сум задоволен што дојде па и филмовите со тек на време ке дојдат лелеј само коа ке ми текне господар на прстените во 3д аууууууу не мозе да се опише со зборови :D

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Бев во понеделникот до Милениум. Прашувам на благајна:
- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.
- Кои денови го даваат „Најбрачниот час“?
- Секој ден од понеделник до петок.
- Добро, дајте ми две карти за во петок.
- Со дерење и гестикулации: "АМА ДЕЧКО КАКО ВО ПЕТОК ВО ЧЕТВРТОК ГО МЕНУВААТ РЕПЕРТОАРОТ ОД КАЈ ДА ЗНАМ СЕА ЈАС КОЈ ФИЛМ ЌЕ ГО ДАВААТ ВО ПЕТОК!“

Мојот мозок во првите 2 секунди:

Мојот мозок после 3 секунди:

Ебате идиотите.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.
- Со дерење и гестикулации: "АМА ДЕЧКО КАКО ВО ПЕТОК ВО ЧЕТВРТОК ГО МЕНУВААТ РЕПЕРТОАРОТ ОД КАЈ ДА ЗНАМ СЕА ЈАС КОЈ ФИЛМ ЌЕ ГО ДАВААТ ВО ПЕТОК!“

Ебате идиотите.
(Понеделник, Петок]
problem solved with math

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
- Колку е карта за 3D?
- 200 денари.

Ебате идиотите.
Ништо ново со тие на благајна. Какви се луѓе нема по светот. Еве и јас сакав да земам карта за 2-3 дена унапред, значи и со мене ќе се испонашаат исто. И никогаш нема да им стапнам така ако направат.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.216
Поени од реакции
34.485
Читам на Твитер дека вчера им се „расипал“ проекторот... Бар така им кажувале на луѓето.
Oд други па слушнав дека уствари не знаеле да го „залепат“ преводот на филмот... Колку е ова вистина - не знам. Ама со оглед на високиот процент на македонштина, ништо чудно да не навистина така.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Вечер ќе го пробам, немам преголеми очекувања

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Ебате идиотите.
Море ќути, ако го менуваат у петок репертоарот е одлично, можеби ќе донесат подобар филм.... Можеби... :D

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
zasto zborite se vo negativa, filmot e taka taka, ali ja koga otidov otidov samo 3d efektot da go vidam, sigurno salata ne e sekoj den prepolna od toa sto filmot e preubav, lugeto odat za da vidat kako e 3d,ke donesat podobri filmovi pa dur togas ke nema karti ne za petok nego za dve nedeli unapred, inace vo cetvrtok ke go menuvaat mozebi ke go donesat filmot sto ke ima premiera na 9-2-2012 StarWars I

Член од
10 септември 2011
Мислења
133
Поени од реакции
73
Бев вечерва технологијата го исполнува очекуваното- 3д одлично, само филмовите според мене се катастрофа, за Пина незнам не судам но овој Најмрачниот час е жива глупост... во очекување на нови и подобри..

Сепак браво за потегот на кино милениум.

P

PewDiePie

Гостин
Еве што велат од Кино Милениум

Градско Кино Милениум
Народе кинофилски, чујте и почујте:
Правата за прикажување на филмот AVATAR (3D), се СТОПИРАНИ за сите земји во светот, што значи дека никој нема право да го прикажува. Барем не 3 месеци пред објавување на неговиот втор дел.
А што се однесува до STAR WARS, во сериозни преговори сме да го добиеме филмот наскоро.

Like
· · Share · 3 hours ago ·
ѓ

Во преговори биле за Стар Ворс........јас не би се радувал пред време зошто ние сме Македонци и знаеме да усереме,ама ако го земат има да биде покоЉ ! :vozbud:

Картите за еден месец однапред ќе бидат купени. :icon_lol:

Член од
13 декември 2009
Мислења
1.307
Поени од реакции
647
Се некако ми се чини дека некој од милениум го чита форумов , ако го чита еве три предлози за филмови кои сигурно ќе направат бум, што би се рекло ќе се направи јак кеш.

Kajgana Shop

На врв Bottom