epa drugarce so takvi stavovi i komentari mozam samo za tapa troll da te smetam....navedi ubavo zasto back to the future e tolku podobar od transformers na primer daj mi konstruktivno mislenje....
Види вака, овие 2, не се споредуваат, едниов ти е Фиќо а другиов Порше 911.
Едниов е од докажан режисер како Земекис и филмот ги има сите елементи што го прават на еден филм добар - неверојатна хемија помеѓу главните ликови, симпатични актери, приказна, атмосфера, добар хумор, возбудлива авантура, итн. т.е све е опфатено, и совршено реализирано, има СЦЕНАРИО за разлика од Трансформерс, не е само експлозија после експлозија, а помеѓу тоа ништо, нема глупости од типот роботи да плачат, и лошо направени роботи на кои не им се распознава што е што... Мајкл Беј го мразат баајги луѓе пошто се ***** на Трансформерс анимираната серија па им се нафрли сега и на Нинџа Желки па уште сега спремија петиција против него!
И наведувам ја секогаш зашто МЕНЕ некој филм ми се допаднал или не, никогаш не сум рекол - "овој е супер или лош, онака, зашто ја така викам!", од кај го ископа тролот не знам, од твојот двор?
Секој со својот вкус, на кого не му сметаат дебилни/површно направени работи нека гледа слободно негово право, овде е крај на безвезе дискусијава за мене.