3D во кино Милениум

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Култни блокбастери со кои го рамњате Авенџерс, испаѓа дека сите блокбастери се со ист квалитет, по логиката блокбастер = брејнлес фан
Никој не го рамнеше со нив освен ти. Ние зборевме дека филмот е добар за блокбастер.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
drugarce....ni za troll ne te biduva....tazno

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.880
Поени од реакции
6.939
Абе остајте Авенџерс него дали го гледавте MIB3?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.522
drugarce....ni za troll ne te biduva....tazno
A so sto toa trolam eskuze mua? Deka deneska kriteriumite za zabava se padnati i sve pominuva? Deka porano se opustale so Back To The Future na primer a deneska so Transformers? Ke ve molam za vaseto ceneto mislenje.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
A so sto toa trolam eskuze mua? Deka deneska kriteriumite za zabava se padnati i sve pominuva? Deka porano se opustale so Back To The Future na primer a deneska so Transformers? Ke ve molam za vaseto ceneto mislenje.
epa drugarce so takvi stavovi i komentari mozam samo za tapa troll da te smetam....navedi ubavo zasto back to the future e tolku podobar od transformers na primer daj mi konstruktivno mislenje....

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.522
epa drugarce so takvi stavovi i komentari mozam samo za tapa troll da te smetam....navedi ubavo zasto back to the future e tolku podobar od transformers na primer daj mi konstruktivno mislenje....
Види вака, овие 2, не се споредуваат, едниов ти е Фиќо а другиов Порше 911.
Едниов е од докажан режисер како Земекис и филмот ги има сите елементи што го прават на еден филм добар - неверојатна хемија помеѓу главните ликови, симпатични актери, приказна, атмосфера, добар хумор, возбудлива авантура, итн. т.е све е опфатено, и совршено реализирано, има СЦЕНАРИО за разлика од Трансформерс, не е само експлозија после експлозија, а помеѓу тоа ништо, нема глупости од типот роботи да плачат, и лошо направени роботи на кои не им се распознава што е што... Мајкл Беј го мразат баајги луѓе пошто се ***** на Трансформерс анимираната серија па им се нафрли сега и на Нинџа Желки па уште сега спремија петиција против него!

И наведувам ја секогаш зашто МЕНЕ некој филм ми се допаднал или не, никогаш не сум рекол - "овој е супер или лош, онака, зашто ја така викам!", од кај го ископа тролот не знам, од твојот двор?

Секој со својот вкус, на кого не му сметаат дебилни/површно направени работи нека гледа слободно негово право, овде е крај на безвезе дискусијава за мене.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
meh
очекував 3дто да биде нешо боље од star wars... јас не приметив разлики.
филмот си е ок.
хулк тресна од земја се` :D

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Само мене ме болеа очи од ова 3Д-ево или и на некој друг?

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Само мене ме болеа очи од ова 3Д-ево или и на некој друг?
Мене малце на почеток.
Ги вадев одвреме навреме, обично на темни сцени. Не се гледаше ни прст пред око, ни газето од Скарлет.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.522
meh
очекував 3дто да биде нешо боље од star wars... јас не приметив разлики.
филмот си е ок.
хулк тресна од земја се` :D
Овие 2 не беа отпосле конвертирани...? Прометеус е сниман целосно со 3Д камери, на него би требало да се примети разлика.

Член од
10 јануари 2011
Мислења
1.658
Поени од реакции
3.322
Мене малце на почеток.
Ги вадев одвреме навреме, обично на темни сцени. Не се гледаше ни прст пред око, ни газето од Скарлет.
Ех...газето на Скарлет....сега ќе морам да го симнам филмов и да го гледам пак :P

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.733
Поени од реакции
27.720
Овие 2 не беа отпосле конвертирани...? Прометеус е сниман целосно со 3Д камери, на него би требало да се примети разлика.
хмм не знам, ама очекувам на нов филм автоматски да не му треба конвертирање :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
хмм не знам, ама очекувам на нов филм автоматски да не му треба конвертирање :)
Не е сниман со 3Д камери, се конвертира пост-продукциски и има оооогромна разлика.

Kocka

Manchild
Член од
1 август 2006
Мислења
3.531
Поени од реакции
2.752
glejte go spiderman ke vidite razlika :)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.349
Беше некој на MIB 3?

Kajgana Shop

На врв Bottom