Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Visok sum 189cm i 99kg a nemozam ni obracot da go dopram dali toa moze da bidi poradi mojata kilaza?
Da naglasam imam 15god a sega drugava nedela ce pram 16god
Со показалецот и средниот прст го мавав обрачот, абе тоа е белците не знаат да скокаат)
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 14:39 ---
Освен што белците не знаат да скокаат кај тебе друже до килажата е, сместа кини 10 кила...јас 184 сум и го фаќам обрачот, млад си, држ се, не се давај))
air alert 3 нечини ради колената,ги иам направено сите 15 недели и не сум задоволен ама како и да е само да знаете дека не е здрава за колената и тоа е тоа.поз
Аха, ти треба да си 85 кг (кило, две more or less).Visok sum 189cm i 99kg a nemozam ni obracot da go dopram dali toa moze da bidi poradi mojata kilaza?
Da naglasam imam 15god a sega drugava nedela ce pram 16god
Tom Chambers dislikes thisСо показалецот и средниот прст го мавав обрачот, абе тоа е белците не знаат да скокаат)
--- надополнето: 21 јуни 2013 во 14:39 ---
Освен што белците не знаат да скокаат кај тебе друже до килажата е, сместа кини 10 кила...јас 184 сум и го фаќам обрачот, млад си, држ се, не се давај))
Вежбај нозе, лист, задна ложа, квадс. Ако си во можност запиши теретана и вежбај. Треба сила во предел на јадрото за голем одраз. Ако имаш сало, исчисти го во пределот на колкот, бутот и задната ложа. Squats, Cleans се исто така вежби кој ќе ти помогнат при експлозивност и скок. Скокај од место во висина и во далечина. Имам еден другар можеби и понизок од 180, но има неверојатна стабилност во предел на колк, карлица и има одлични дефинирани нозе. Откако вежбаше по некоја негова програма, сега не ми текнува која, имаше побрз прв чекор, поголем одраз и воедно повеќе сила. Има забиено 2-3 пати со баскет, а со фудбал, на втор обрач забива.Јас 174 сум и далеку сум од куцање, а другар 179 е и ја куца. Дај кажете нешто вежби дали има за подобар израз и скок, таман да поработиме колку толку летово![]()
Да ти дадам еден најдругарски совет?Јас 174 сум и далеку сум од куцање, а другар 179 е и ја куца. Дај кажете нешто вежби дали има за подобар израз и скок, таман да поработиме колку толку летово![]()