Дали забивате на кошот?

• Креатор на темата Креатор на темата InSuLaNeR
  • Време на започнување Време на започнување

Дали забивате на кошот?

• Да

Гласови: 72 35,8%
  • Не

Гласови: 129 64,2%

• Вкупно гласачи
    201
Сабајле закуцував,можда сте ме гледале на Спорт Клуб
--- надополнето: 26 февруари 2012 во 13:20 ---

Абе или ќе се скрши куралово или ќе одлетам преку кошот :D

Nekoj da mi dade link od air alert 3 programata posto ne mozam da ja najdam...

На кој му треба помош за зголемување на скокот(да почне да куца) нека ми пише пп. Ќе ви пратам ефикасна програма испробана лично од мене и постигнување на целта.

Мислам дека со скала би требало да можам:D Шала на страна кога бев 2-3 година средно знам дека за 1-2 сантима не го фаќав обрачот али тогаш тренирав и бев 1.87 и 89 кила,али сега сум 1.87 и 102 кила така да можам да крчкам само:sleep:

jas sum 190cm 15 god a mojot skok 2.70cm :(
--- надополнето: 13 август 2012 во 01:48 ---
jas sum 190cm 15 god a mojot skok 2.70cm :(

Дали е можно со 176 висина да закуцам доколку ја работам програмава ?

174 сум во фаќам обрачот ама тешко за забивка. Ај ке на клам уште некој цм рано е.:pos2:
добро е за 2 ипол години 8 цм сум клал :pos: :cuc:
за забивање не се ни имам потрудено, имам потенцијал дефинитивно но тешко дека некогаш ке ќо искористам ( јебига шо кур бараш да се бесиш ко мајмун ко можиш обично да си положиш, иста вредност... освен ако сакаш пред некое чупе махер да се прајш дур не си ја ебаш ногата )

за забивање не се ни имам потрудено, имам потенцијал дефинитивно но тешко дека некогаш ке ќо искористам ( јебига шо кур бараш да се бесиш ко мајмун ко можиш обично да си положиш, иста вредност... освен ако сакаш пред некое чупе махер да се прајш дур не си ја ебаш ногата )
И тој мајмунот на гифтот шо го имаш можел фино да си положит,не да скокат ко чукнат :)

Ај уше еднаш потсетиме зашто ти е ваков никот? :)

дај го програмчето и на мене да пробам и ја нешо коа сме веке кај оваа тема вака сеа имам 15 години висок сум некаде 169 , 170 тука некаде . Играм кошарка и вака сакам да постигнам поголем скок и поголема височина некој да ми даде некои вежби некои програми за тоа нешто . благодарам однапред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom