Пост на кој сте се изнасмеале

во темата : Дали ви се случила некоја натприродна работа
Мене еднаш ми се случи нешто што многу ме уплаши.

Дискутирав нешто со Gurdjieff и наеднаш тој состави реченица која имаше смисла. Се препотив, нешто во самото ткаење на природните закони не беше во ред. Ја препрочитав реченицата, еднаш, два пати, и по трет пат. Реченицата беше граматички коректна и имаше смисла.

Морници ми поминаа низ телото. Излегов на балкон да видам дали можеби некое небеско тело со голема брзина се приближува кон земјата, во секој момент очекував некој земјотрес. После неколку минути, од кога ништо не се случи, се смирив малку. Продолжив да дискутирам со Груџи, и тој се врати на рутината да пишува комплетни бесмислици. Се работеше само за краткотрајна аномалија...
:pos:

Незнам дали е постирано овде, но и да било вреди уште еднаш :D

Во темата: Ваши пијани искуства
Вчера Звонко Шундоски бев :( Незнаев на кој гол напаѓам

На темата: Windows 7
хеј мала помош ком. ми е катастрофа имам windows 7 home premium ама не ме бендисува следно нешто по добар предлог тнх ;)
све ни кажа сеа
a be te prasav za nekoj podobara verzija Windows 7 ako znajs ok ako ne ......
јас можам да ти кажам и Мекинтош да ставиш ама знам ли дали машината ти е соодветна?
кажи што конфигурација имаш, не гатаме на гравчиња тука да знаеме и одма одговор да имаш
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.
мн шеговит си пријателче паршав едноставно прашајне вака сеа следен пат кога ќе поставам прашајне седи си и читкај не ми одговарај и иди упм

Процесорот ти е катастрофа стави си XP не го гњави компјутерот со Windows 7
добро вие овде за мајтап сте бе убо прасав и кој курац со тој XP кога драјверите и процесоро идат со WINDOWS 7
пс. излези малце надвор има сонце скапа пред ком :tapp:
уште бе овој не сфати дека пцто му е шпорет?
а бе иди у курац бе дете од пустец до вцера радио немавте

и ова би го додал
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.

hahhaaaaaaaaaa

loso kure:pos:
-----<-<@

22933.jpg

За жал и нив одамна ги нема,од разурнувањето на Ерусалим и нивното раселување по светот.Така да овие 2000 години ние што ги познаваме како Евреи,тоа се само прозелити Хазари кои го примиле јудаизмот како своја вера,или препознавајќи ги како Руски Евреи.На сите контрадикции и парадокси од нив,барем излегоа некои позитивни дела од нив,меѓу кои и творењето на комунизмот и создавањето на СССР,работејќи во техничките науки во Европа,светската економија,филозофија.Излишно е сепак личности со таков калибар на интелект,да очекуваат Месија сега кога они излегоа Месии на самиот свет.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Ако ме цитираш,цитирај ме на соодветната тема.Мојот пост воопшто не е смешен???
--- надополнето: 28 јули 2013 во 14:44 ---
Ако ме цитираш,цитирај ме на соодветната тема.Мојот пост воопшто не е смешен???

Ако те буни напишаното,доволно е само да те упатам да прочиташ некоја книга пред да осудуваш.Па и самиот Ленин кој е прв претседател на бољшевиците и на СССР има еврејско потекло,потоа Лав Троцки, и многу други.Значи од сите малцинства во СССР,Евреите дале најголем допринос во самата комунистичка партија и создавањето на СССР.

Форуми>Информатичка технологија>Мобилни телефони и телефонија>
Скриншот од вашиот Home screen

--- надополнето: 28 јули 2013 во 16:42 ---
Кога сме за сместување, цените во Дојран се околу 300 денари за една особа/личност. Значи 10 дена по 300 ден. се 2700 денари. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom