Windows 7

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.

мн шеговит си пријателче паршав едноставно прашајне вака сеа следен пат кога ќе поставам прашајне седи си и читкај не ми одговарај и иди упм

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Добро бе , не може стрим за фубдал да пушти човек . Овие 5-10 табови што излегуваат , на чело со Vube и иритирачкиот глас на ерик фокс ми ја креваат косата . Има ли нешто да ги блокира срањава ? Или ќе треба да останам брз кликач на иксовите на сите прозорчиња .
Adblock за браусерот што го имаш :)
мн шеговит си пријателче паршав едноставно прашајне вака сеа следен пат кога ќе поставам прашајне седи си и читкај не ми одговарај и иди упм
ни ти од мојот одговор поедноставно нема да најдеш така да не си го троши времето чекајќи.

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
1000M се нови процесорчиња, прооизведени се оваа 2013 година и идат со windows 7 ако не те бендисува оперативниот систем може да пробаш со http://www.ubuntu.com/download/desktop избери 64 битен и симни ја 12.04 верзијата.
Ај со лесно :)
--- надополнето: 27 јули 2013 во 04:41 ---
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.
Лаптопче е, слабо е за шпорет :icon_lol:

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Добро бе , не може стрим за фубдал да пушти човек . Овие 5-10 табови што излегуваат , на чело со Vube и иритирачкиот глас на ерик фокс ми ја креваат косата . Има ли нешто да ги блокира срањава ? Или ќе треба да останам брз кликач на иксовите на сите прозорчиња .
AdBlock-от ти е спас ,нити што е вубе на мајкати вубето,ниту тавиан..

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
добро вие овде за мајтап сте бе убо прасав и кој курац со тој XP кога драјверите и процесоро идат со WINDOWS 7

пс. излези малце надвор има сонце скапа пред ком :tapp:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
добро вие овде за мајтап сте бе убо прасав и кој курац со тој XP кога драјверите и процесоро идат со WINDOWS 7

Па друг пат гледај што купуваш :facepalm:

пс . од кај знаеш дека сум цело време пред ком ? може моментално ти пишувам од кафич со пиво во рака :pos:

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240

А што точно ти е проблемот со windows 7 зашто сакаш да го смениш?

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
А што точно ти е проблемот со windows 7 зашто сакаш да го смениш?

имам home premium i прашав кој е подобар Profesional , unlimited кој е подобр
--- надополнето: 27 јули 2013 во 20:07 ---
Па друг пат гледај што купуваш :facepalm:

пс . од кај знаеш дека сум цело време пред ком ? може моментално ти пишувам од кафич со пиво во рака :pos:

токмаци не се мачете да одговарате :свиркам:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
уште бе овој не сфати дека пцто му е шпорет?

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
--- надополнето: 27 јули 2013 во 20:07 ---

токмаци не се мачете да одговарате :свиркам:
Не е unlimited туку Ultimate иначе тој ти е нај добар а како обичен корисник нема да видиш никакви разлики меѓу ultimate pro и Home premium така да нека ти го на home па кога ке се заебе ке си инсталираш ultimate и готово

Член од
20 октомври 2012
Мислења
3.612
Поени од реакции
6.240
Остај го windows 7 home premium ако тој доаѓа со лаптопот. Тој е лиценциран и е сосем добар. Не ти требаат ultimate и professional, тие имаат некои додатни програми кои веројатно никогаш нема да ги користиш.
Ако не ти се свиѓа изгледот можеш да го смениш.
Ако сакаш нешто да работиш на него ќе си инсталираш соодветна програма.

Kajgana Shop

На врв Bottom