MK_Devojce
I simply don't care...
- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 468
- Поени од реакции
- 162
Гарантирам дека секој од вас што дал дефиниција за поимот “сељак„ може да се пронајде во барем две дефиниции од горенаведеното.
Не живеам во Скопје ама тврдам дека е големо село, и не сите ама поголемиот дел мислам дека се сељаци поради нивните постапки. Нема да заборавам за собраќајот во Скпјке сите се сељаци , нема никој преднос освен нив, знаците нема потреба да се гледаат (не се интересни) , ако застанеш да прашаш каде треба да возиш за да стигниш до x дестинација одма добиваш свирење од 5 секунди и пцуење само не го слушаш а знаеш дека те пцуе.-живеете во Скопје, но тврдите, дека е едно големо село и сите сељаци се тука
Дали само јас се пронајдов во некое?Средношколски сељак
Носи ранец од оние зелените војнички со една тетратка која му датира од прво одделение, а све остало се тракатанци, ножеви и друго ладно оружје.
На часови дофрла нешто вон контекст од тоа што предава професорот,или ако е некоја млада професорка обавезно и дофрла „професорице имате дечко?“
Кога влегува во училиште си мисли дека е најјакиот фраер и училиштето го градел дедо му.. урла по ходници во стилот пазете кој поминува.
Позади него обавезно два тројца како него кои и не се толку смели да се перчат пред другите.
Ги задева они кои учат и пред бегање обавезно им мава шамари,клоци со цел да се докажи дека е „кул“ а другите се „лузери“
За него училиштето не претставува проблем, иди кога сака си оди кога ке му се скручи... има 32485963 неоправдани и кецови колку и предмети и ич око не му трепнува.
Секој понеделник ги тепа истите муабети колку испил за викендот и колку женски измувал.
Најчесто има дотичен другар/брат кој е најјакиот тепач во градот па кој и да го гибне ќе се покае што се родил.
На часови пушта сењачка музика се додека не го избркаат.
Обавезно носи цигара на увото во стилот на Дени Зуко.
Не му ја мисли за тоа дали ке ја помини годината пошто има врски кај директорот.
Пуши во вецињата и пред професори со лавовски поглед.
Секој ден доаѓа со нова женска на школо, тоа мора да е најголемата курва во школото.
![]()
Одма од прва знаев дека си ти тој со шеширот, лепото!![]()
јас сум тој со шеширот