Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Инсталирај AdBlock за хром или мозила што и да користишАј некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
Прегледај го приврзокот 68685
Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????
Инсталирај AdBlock за хром или мозила што и да користиш
Е тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум сиПа нели има некаква опција во фајрволот или сл. Како предходно без програма си тераше
Е тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум си![]()
Ај некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
Прегледај го приврзокот 68685
Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????
све ни кажа сеахеј мала помош ком. ми е катастрофа имам windows 7 home premium ама не ме бендисува следно нешто по добар предлог тнх![]()
све ни кажа сеа
јас можам да ти кажам и Мекинтош да ставиш ама знам ли дали машината ти е соодветна?a be te prasav za nekoj podobar Windows 7 ako znajs ok ako ne ......
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.ami cim imam windows 7 znaci e podoben Прегледај го приврзокот 69008