- Член од
- 7 октомври 2011
- Мислења
- 9.377
- Поени од реакции
- 11.748
Инсталирај AdBlock за хром или мозила што и да користишАј некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
Прегледај го приврзокот 68685
Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????
Па нели има некаква опција во фајрволот или сл. Како предходно без програма си терашеИнсталирај AdBlock за хром или мозила што и да користиш
Е тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум сиПа нели има некаква опција во фајрволот или сл. Како предходно без програма си тераше
Ај ке почекам некој друг ако знае да пише,ако не адблокЕ тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум си
Обично имаат антивирусите такви ствари особено оние верзии што се со Internet Security како капсерски и битдефендерАј некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
Прегледај го приврзокот 68685
Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????
све ни кажа сеахеј мала помош ком. ми е катастрофа имам windows 7 home premium ама не ме бендисува следно нешто по добар предлог тнх
све ни кажа сеа
јас можам да ти кажам и Мекинтош да ставиш ама знам ли дали машината ти е соодветна?a be te prasav za nekoj podobar Windows 7 ako znajs ok ako ne ......
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.ami cim imam windows 7 znaci e podoben Прегледај го приврзокот 69008