Windows 7

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Ај некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
hhh.jpg

Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ај некој ако знае ми треба мала помош. Предходно ми беа исклучени рекламите/банерите по страниве,сеа кога ставив 7ца сите си се уклучени
Прегледај го приврзокот 68685

Предходно на замунда го имаше само ова за торентите,овие кредити и игри не постоеа .И на некој видеа од јутуб ми се појавуваат реклами.
Како се гасат?????
Инсталирај AdBlock за хром или мозила што и да користиш

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Па нели има некаква опција во фајрволот или сл. Како предходно без програма си тераше
Е тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум си :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Е тоа не знам, јас со адблок ги тргам и раат сум си :)
Ај ке почекам некој друг ако знае да пише,ако не адблок

Па тоа било само екстензија на хромот,си го ставив и тера супер,фала

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Прегледај го приврзокот 68685

Како се гасат?????
Обично имаат антивирусите такви ствари особено оние верзии што се со Internet Security како капсерски и битдефендер

Член од
13 април 2013
Мислења
49
Поени од реакции
16
хеј мала помош ком. ми е катастрофа имам windows 7 home premium ама не ме бендисува следно нешто по добар предлог тнх ;)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
хеј мала помош ком. ми е катастрофа имам windows 7 home premium ама не ме бендисува следно нешто по добар предлог тнх ;)
све ни кажа сеа

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
a be te prasav za nekoj podobar Windows 7 ako znajs ok ako ne ......
јас можам да ти кажам и Мекинтош да ставиш ама знам ли дали машината ти е соодветна?

кажи што конфигурација имаш, не гатаме на гравчиња тука да знаеме и одма одговор да имаш

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
процесорот може да ти послужи за ако некад ти се расипе шпоретот во кујна, да го ставиш него и да си готвиш за јадење.
Така да јас мислам дека и ова ти е многу ама ај да не се враќаш на ХП, седи на основнава верзија на 7 и не барај повеќе зошто ќе загрее рерната на 200 одма.

B

Blade Torch

Гостин
Добро бе , не може стрим за фубдал да пушти човек . Овие 5-10 табови што излегуваат , на чело со Vube и иритирачкиот глас на ерик фокс ми ја креваат косата . Има ли нешто да ги блокира срањава ? Или ќе треба да останам брз кликач на иксовите на сите прозорчиња .

Kajgana Shop

На врв Bottom