Erich Zann
Модератор
- Член од
- 13 мај 2012
- Мислења
- 14.642
- Поени од реакции
- 31.864
![]()
Star Wars (1977) - IMDb
Star Wars: Directed by George Lucas. With Mark Hamill, Harrison Ford, Carrie Fisher, Peter Cushing. Luke Skywalker joins forces with a Jedi Knight, a cocky pilot, a Wookiee and two droids to save the galaxy from the Empire's world-destroying battle station, while also attempting to rescue...m.imdb.com
Ке имаш нов ден за филм кој најмногу те расплакал (најтажен филм)Ах да, Синема Парадизо. Филмот што го гледав 2 саати, и го оплакував уште 2 ипол. Уште не можам да ја пуштам последната сцена без да се расцимолам, ма каква сцена бре, само музиката пуштете ми ја. Мориконе кралу, фала ти за се. Сите насобрани емоции од последните 20 години ми ги ослободи. Јас уште немам начекано појако комбо од Торнаторе/Мориконе, а Синема Парадизо е круната на нивното партнерство. Ве сакам <3
Филм што останува со тебе по гледањето. Трагедијата на балканските народи да се уништуваме меѓу себе и апсурдноста на војната, посебно на граѓанската...![]()
Quo vadis, Aida? (2020) - IMDb
Quo vadis, Aida?: Directed by Jasmila Zbanic. With Jasna Djuricic, Izudin Bajrovic, Boris Ler, Dino Bajrovic. Aida is a translator for the UN in the small town of Srebrenica. When the Serbian army takes over the town, her family is among the thousands of citizens looking for shelter in the UN camp.m.imdb.com