3 МФЛ-Региони и Општински Лиги

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.794
Поени од реакции
39.975
Студеничани изгуби 2:1 од њу старс.. дечки на контре си ги тепава..
Слушнав дека после поразот од Пчиња, им ја измислиле утакмицава само за да влезат во трета, договорено било. И денес изгубиле пак. :pos:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.956
Поени од реакции
73.823
Какви резили се Студеничани, колку пари вложија, 200 гола дадоа во општинскава лига и на крај отпаднаа од факинг Њу Старс :D
Пак очекувам да им откупат место на некои третолигаши...

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
Слушнав дека после поразот од Пчиња, им ја измислиле утакмицава само за да влезат во трета, договорено било. И денес изгубиле пак. :pos:
лошо си слушнал. се чекаше дали Куманово ќе влезе втора, ако влезеше тогаш немаше да има баражи затоа што 4 места празни ќе имаше и ќе се пополнеа со сите 4 општински шампиони. ама не влезе и затоа имаше место за 3. така да тој бараж меѓу поразените не беше измислен, туку планиран и однапред најавен дека ќе се игра. наместо да наслушнуваш требало да прочиташ по порталиве.
Автоматски споено мислење:

Студеничани изгази во нашава општинска, али реално слаби се останатите екипи. Им даваа по 7 комада како од шала. Го имаат Музафер Ејупи кој се врати по пензионирањето во Осијек.
Нема шанси Њу Старс во новиот бараж, сигурен сум дека Студеничани ќе влезе во трета лига.
Па прилично сум сигурен дека ќе имаат и доста високи амбиции за втора лига. Тие се екипа на Изет Меџити, а сега кога се на власт сигурно ќе ги буткаат.
тоа сите го мислевме, ама ете, изгубија од екипа што ни лигата не ја изигра како што треба. општинска Скопје беше боранбија сезонава, две кола пред нова година и остатокот се доигра сега во мај со утакмици од 2х20-30 мин и екипи со нерегистрирани играчи. сето тоа за Њу Старс да влезе во трета оти сите беа убедени дека Куманово ќе влезе втора и сите 4 општински ќе влезат трета. им бидан непланиран бараж, ама ете на среќа се провлекоа.

Последно уредено:

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.551
Поени од реакции
1.547
За ФК Илинден цела кариера, од младински категории до сениори, со исклучок на 6 месеци од сезонава на почеток каде играв за Фк Локомотива Пехчево :D што уствари е наш клуб само што ја користиме нивната лиценца. Ама не ми се свиѓаше екипата и си се вратив у матичниот кој што сезонава прв пат после кујзне колку години игра у 4та лига.
е ова не ми е јасно. Илинден лани им ја зеде лиценцата за Илинден пак да игра трета. после глеам испаднатиот тим го пријавиле во општинската Гази Баба, ама наводно играат и трета. сеа не ми е јасно, овој тим во трета кој е? дали е Илинден со тоа што тој во општинска е како втор тим, или некоја друга чудна ситуација? кој е главниот тим? дали од нареднава сезона и во трета ќе се вика Илинден?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
е ова не ми е јасно. Илинден лани им ја зеде лиценцата за Илинден пак да игра трета. после глеам испаднатиот тим го пријавиле во општинската Гази Баба, ама наводно играат и трета. сеа не ми е јасно, овој тим во трета кој е? дали е Илинден со тоа што тој во општинска е како втор тим, или некоја друга чудна ситуација? кој е главниот тим? дали од нареднава сезона и во трета ќе се вика Илинден?
Официјалниот ФК Илинден испадна лани и сезонава што заврши играше у општинска лига.
Тој другиот Локомотива Пехчево игра у трета лига, управата е од фк Илинден со претседател тој ликот што фактички ја има лиценцата на Пехчево и со Џиџи како тренер нешто планираат да биде ко академија курци палци со млади играчи по 17 18 години. На документи се вика Пехчево (не знам сезонава дали ќе го сменат името) иначе теренот, соблекувалните, управата е на Илинден, е сеа играчите се ко што кажав деца и нема ниеден од кај нас, повеќето се од младински школи од други екипи и слично.

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.284
Поени од реакции
5.376
Не не. Комитава е играчот на @Saber Rider . :icon_lol:
А грешка :D
Искрено нашиве оваа година спијат веројатно се исфорсираа лани и оваа година никакви амбиции, така да нормално што си бараат клубови сите.
Ќе чекаат да се менува системот што е реално катастрофа,затоа што на крај пак може да ти се падне второлигаш у бараж и да не пројдеш.

Член од
10 јули 2018
Мислења
1.536
Поени од реакции
2.401
Ке се форсира сега мислам МКК и ракометарите пошто сепак прва лига играат. Добар фудбал во Куманово Башкими само.

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.724
Поени од реакции
2.237
Со брадата ќе им се вклопи во тимот Највеќе мразам вакви играчи.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.669
Поени од реакции
11.824

Kajgana Shop

На врв Bottom