Слушнав дека после поразот од Пчиња, им ја измислиле утакмицава само за да влезат во трета, договорено било. И денес изгубиле пак.Студеничани изгуби 2:1 од њу старс.. дечки на контре си ги тепава..
лошо си слушнал. се чекаше дали Куманово ќе влезе втора, ако влезеше тогаш немаше да има баражи затоа што 4 места празни ќе имаше и ќе се пополнеа со сите 4 општински шампиони. ама не влезе и затоа имаше место за 3. така да тој бараж меѓу поразените не беше измислен, туку планиран и однапред најавен дека ќе се игра. наместо да наслушнуваш требало да прочиташ по порталиве.Слушнав дека после поразот од Пчиња, им ја измислиле утакмицава само за да влезат во трета, договорено било. И денес изгубиле пак.
тоа сите го мислевме, ама ете, изгубија од екипа што ни лигата не ја изигра како што треба. општинска Скопје беше боранбија сезонава, две кола пред нова година и остатокот се доигра сега во мај со утакмици од 2х20-30 мин и екипи со нерегистрирани играчи. сето тоа за Њу Старс да влезе во трета оти сите беа убедени дека Куманово ќе влезе втора и сите 4 општински ќе влезат трета. им бидан непланиран бараж, ама ете на среќа се провлекоа.Студеничани изгази во нашава општинска, али реално слаби се останатите екипи. Им даваа по 7 комада како од шала. Го имаат Музафер Ејупи кој се врати по пензионирањето во Осијек.
Нема шанси Њу Старс во новиот бараж, сигурен сум дека Студеничани ќе влезе во трета лига.
Па прилично сум сигурен дека ќе имаат и доста високи амбиции за втора лига. Тие се екипа на Изет Меџити, а сега кога се на власт сигурно ќе ги буткаат.
е ова не ми е јасно. Илинден лани им ја зеде лиценцата за Илинден пак да игра трета. после глеам испаднатиот тим го пријавиле во општинската Гази Баба, ама наводно играат и трета. сеа не ми е јасно, овој тим во трета кој е? дали е Илинден со тоа што тој во општинска е како втор тим, или некоја друга чудна ситуација? кој е главниот тим? дали од нареднава сезона и во трета ќе се вика Илинден?За ФК Илинден цела кариера, од младински категории до сениори, со исклучок на 6 месеци од сезонава на почеток каде играв за Фк Локомотива Пехчево што уствари е наш клуб само што ја користиме нивната лиценца. Ама не ми се свиѓаше екипата и си се вратив у матичниот кој што сезонава прв пат после кујзне колку години игра у 4та лига.
Официјалниот ФК Илинден испадна лани и сезонава што заврши играше у општинска лига.е ова не ми е јасно. Илинден лани им ја зеде лиценцата за Илинден пак да игра трета. после глеам испаднатиот тим го пријавиле во општинската Гази Баба, ама наводно играат и трета. сеа не ми е јасно, овој тим во трета кој е? дали е Илинден со тоа што тој во општинска е како втор тим, или некоја друга чудна ситуација? кој е главниот тим? дали од нареднава сезона и во трета ќе се вика Илинден?
Не не. Комитава е играчот на @Saber Rider .
А грешкаНе не. Комитава е играчот на @Saber Rider .
Па цела екипа ви ја зедоа овие.