24

• Креатор на темата Креатор на темата CT
  • Време на започнување Време на започнување
Барав на нет торент за првата епизода од седма сезона ама не најдов, а требаше вчера изгледа откажана е ???

А првин се двоумеше за Prison Break, ама добар избор со 24 направи. Сега ќе видат и другите што е квалитетно.
немат со да видат другите...се знајт дека најдобра серија е LOST...ако почнет да ја давет ова, ке престанат да ја давет LOST....зошто и немат појќе епизоди не се доснимани...така да ништо ич..добро, баш ме интересират ова 24 каква е...вредит да и се обрнит малку внимание:vozbud::vozbud::vozbud:

Добар старт на првата сезона на А1. Ама...сатот некако со друг звук чукат..:pos2:или не сум навикнат зш никогаш не ја имам на тв гледано, све на двд. Сепак, се навратив на времињата ко ја гледав првата сезона. Кул е...

Gledani mi se site epizodi od site sezoni.. Do sega e edna od najdobrite serii sto sum gi gledal, taka da, nema da ja propustam ni ovaa.

Досега ги имам изгледано првата и втората сезона третата ќе почнам деновиве, но серијава е ептен закон многу подобра е од Изгубени и мислам дека втората сезона беше понеизвесна од првата и поинтересна, а како што ми кажуваат и следните сезони биле исто така добри.

Досега ги имам изгледано првата и втората сезона третата ќе почнам деновиве, но серијава е ептен закон многу подобра е од Изгубени и мислам дека втората сезона беше понеизвесна од првата и поинтересна, а како што ми кажуваат и следните сезони биле исто така добри.
Секоја наредна сезона е све понеизвесна и понеизвесна. Сега ја чекам седмава сезона, ама никако да дојде. Излеа има некои пречки во објавувањето...кузнајт...:toe:

Секоја наредна сезона е све понеизвесна и понеизвесна. Сега ја чекам седмава сезона, ама никако да дојде. Излеа има некои пречки во објавувањето...кузнајт...:toe:

abe scenaristite strajkuvaat , zatoa se otkazaa mnogu premieri na serii i na filmovi !

Вчера го гледав пилотот, закон е серијата, одвај чекам втора епизода :)

Мене ми е многу криво што ја пропуштив првата епизода,али сигурно ке ја гледам втората во четврток,малку терминот ми е зезнат зошто обично тоа време сум излезен,а репризата е прекасно,а на нашиве морони од тв никако да им текне да стаат реприза преку ден,наместо по цел ден да не бомбандираат со топ-шопови,петпарачки квизови и слични глупости,али тоа е ,нашата сурова тв реалност

Штрајкот на сценаристите е завршен. Се очекува првата епизода од седма сезона да излезе во рок од 6 недели, а ако не ќе излезе тек на есен. :S

Моментално ја гледам петтата сезона , и во најмала рака кажано , ме разочара:nesum:Што знам , очекував многу повеќе ! Предвидливи работи , на моменти лоша глума (на заебанција , гледајќи ја , веќе можев да предвидам што следно ќе се случи) . А и Џек Бауер веќе почна да ми станува ко Чак Норис , БЕСМРТЕН Е ЧОВЕКОТ :salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom