24

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Барав на нет торент за првата епизода од седма сезона ама не најдов, а требаше вчера изгледа откажана е ???

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
24-наскоро на А1 ТВ.Велија легендоооооооо :wink: .

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
24-наскоро на А1 ТВ.Велија легендоооооооо :wink: .
А првин се двоумеше за Prison Break, ама добар избор со 24 направи. Сега ќе видат и другите што е квалитетно.

NafuraN

Infinity is my Limit!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
286
Поени од реакции
24
А првин се двоумеше за Prison Break, ама добар избор со 24 направи. Сега ќе видат и другите што е квалитетно.
немат со да видат другите...се знајт дека најдобра серија е LOST...ако почнет да ја давет ова, ке престанат да ја давет LOST....зошто и немат појќе епизоди не се доснимани...така да ништо ич..добро, баш ме интересират ова 24 каква е...вредит да и се обрнит малку внимание:vozbud::vozbud::vozbud:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Добар старт на првата сезона на А1. Ама...сатот некако со друг звук чукат..:pos2:или не сум навикнат зш никогаш не ја имам на тв гледано, све на двд. Сепак, се навратив на времињата ко ја гледав првата сезона. Кул е...

ThugProphet

I'ma die a hustla!
Член од
14 јули 2007
Мислења
468
Поени од реакции
8
Gledani mi se site epizodi od site sezoni.. Do sega e edna od najdobrite serii sto sum gi gledal, taka da, nema da ja propustam ni ovaa.

Член од
5 август 2006
Мислења
164
Поени од реакции
10
Досега ги имам изгледано првата и втората сезона третата ќе почнам деновиве, но серијава е ептен закон многу подобра е од Изгубени и мислам дека втората сезона беше понеизвесна од првата и поинтересна, а како што ми кажуваат и следните сезони биле исто така добри.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Досега ги имам изгледано првата и втората сезона третата ќе почнам деновиве, но серијава е ептен закон многу подобра е од Изгубени и мислам дека втората сезона беше понеизвесна од првата и поинтересна, а како што ми кажуваат и следните сезони биле исто така добри.
Секоја наредна сезона е све понеизвесна и понеизвесна. Сега ја чекам седмава сезона, ама никако да дојде. Излеа има некои пречки во објавувањето...кузнајт...:toe:

Член од
15 јануари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
1
Секоја наредна сезона е све понеизвесна и понеизвесна. Сега ја чекам седмава сезона, ама никако да дојде. Излеа има некои пречки во објавувањето...кузнајт...:toe:

abe scenaristite strajkuvaat , zatoa se otkazaa mnogu premieri na serii i na filmovi !

Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Вчера го гледав пилотот, закон е серијата, одвај чекам втора епизода :)

Ј

јовица11

Гостин
Мене ми е многу криво што ја пропуштив првата епизода,али сигурно ке ја гледам втората во четврток,малку терминот ми е зезнат зошто обично тоа време сум излезен,а репризата е прекасно,а на нашиве морони од тв никако да им текне да стаат реприза преку ден,наместо по цел ден да не бомбандираат со топ-шопови,петпарачки квизови и слични глупости,али тоа е ,нашата сурова тв реалност

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Штрајкот на сценаристите е завршен. Се очекува првата епизода од седма сезона да излезе во рок од 6 недели, а ако не ќе излезе тек на есен. :S

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
6-тата сезона од 24 е најнеизвесна.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Моментално ја гледам петтата сезона , и во најмала рака кажано , ме разочара:nesum:Што знам , очекував многу повеќе ! Предвидливи работи , на моменти лоша глума (на заебанција , гледајќи ја , веќе можев да предвидам што следно ќе се случи) . А и Џек Бауер веќе почна да ми станува ко Чак Норис , БЕСМРТЕН Е ЧОВЕКОТ :salut:

Kajgana Shop

На врв Bottom