24

Член од
25 јануари 2007
Мислења
295
Поени од реакции
105
SPOJLER:

6 sezona 17 epizoda....

Dobra epka. Krvava i naizgled se zavrsi rabotata. Gi najdoa a-bombite. Arno ama......

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Сега ја изгледав последната епизода од првата сезона, колку само тажно се чуствував после тоа. Па како може онаа Нина така бе да се занесува, ме изнервира в крај.

Да не има некој податок кога излегува првата епизода од седма сезона?

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Според мене најдобрата акциона серија на сите времиња.Баш пред некој ден ја спуштив 6-та сезона(која според мене е најдобра).Пред неколку месеци на Хрватската телевизија беше емитувана 5-та сезона.

http://www.fox.com/24/

Ја прати некој оваа серија???

6-тата сезона е најдобра,а 5-та сезона не е нешто посебно.Иначе Џек Бауер е ЗАКОН.:wink:

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Да Џек Бауер е закон,али и законот ке мора да иде у ќорка едно 48 дена ..Ке ги служи на 2пати пред и после 7мата сезона на 24 ,што значи ке си ја глеаме и 7 сезона без проблем ,како и останатите 6 :wink:

Член од
19 октомври 2007
Мислења
1
Поени од реакции
0
Fala bogu sto nekomu mu tekna da otvori tema za serija koja e Top1. Se blizi januari ludje stignuva 7 sezona premiera.

kLiNkA

Ponosna Hrvatica
Член од
4 јануари 2006
Мислења
2.116
Поени од реакции
5
odlicna serija, ja imam gleano, ali mislam deka imam slusnato deka se snima i 7ma sezona.. anyone?

G

Gray Foxx

Гостин
ubav film,ama temite vo sekoja sezona se ili atomski bombi ili virus,stalno ima spiun vo CTU,stalno jack bauer se otkriva i stalno barem do 3 sezona pretsedatelot go remeti koj saka! Epa dosadno e.neka smislat neso dr.do dusa ja do 4 sezona gi imam gledano,moze posle e smeneto ke vidimeeeee:vozbud:

Ivajlo

Sexual Harassment Panda
Член од
21 септември 2007
Мислења
127
Поени од реакции
18
ubav film,ama temite vo sekoja sezona se ili atomski bombi ili virus,stalno ima spiun vo CTU,stalno jack bauer se otkriva i stalno barem do 3 sezona pretsedatelot go remeti koj saka! Epa dosadno e.neka smislat neso dr.do dusa ja do 4 sezona gi imam gledano,moze posle e smeneto ke vidimeeeee:vozbud:
Гледај сменето е.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Седма сезона на 13 Јануари.
Тони Алмеида се појавува жив.

Член од
3 октомври 2005
Мислења
68
Поени од реакции
15
Да ве е**м спојлераши...

ПИШЕТЕ СПОИЛЕР ЗА 7МА СЕЗОНА НЕ ЧИТАЈ...

Ми упропастивте почеток на сезона

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Некој да ми даде линк или торент сакам да спуштам Special Features, од која било сезона ако може.

Член од
8 март 2007
Мислења
1.405
Поени од реакции
20
Една од најдобрите серии што сум си ги гледал е 24.Колкава возбуда ми предизвикува

Kajgana Shop

На врв Bottom