24

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.760
Поени од реакции
43.959
Секоја сезона има 24 епизоди ама сега ке ја давет мислам епизодата помегу 16 и 17 часот односно не почвит нова сезона.
moze i taka da e,a jas si pomisliv deka zavrsi prethodnata..OK moja greska.:smir:

На А1 се некаде на средина од 4 сезона.Мали,следи нешто друго освен МанЈунАјтед.
Ja gledam 24 be,samo od ovaa sezona gi ispustiv prvite 3,4 epizodi,zatoa sum malce izguben(ne znaev vo kolku 4asot po4na)

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Solid, ја изгледа 9тата?
Klime7, grande-juve, netsfan? Никој не ми пишите:(:(:(

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Ја изгледав.Дубаку е тежок садист и психопат,а онај предавникон се надевам ќе добиет 5 мин. со Џек Бауер.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Во FBI се дозна кој е кртицата, мада и не се воодушевив многу, претпоставував дека е тој.
Во 24 ништо не ме чуди и Рене да е некоја кртица, ама подобро да не е зато шо така ќе ја зезнат сезоната!
Сега останува да дознаеме кој е во Белата куќа кртот...

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Џими, само што ги изгледав двете епизоди едно по едно, затоа толку време немавв пишано :)

Супер две епизоди, Клои is back in action :vozbud: ај белки ќе донесе малце возбуда во ФБИ, зошто овие во Бирово не ги биват многу многу, ко замаени ми се :smir:
Факт е дека стариот и добар начин на испитување од Џек секогаш успева, како што беше случајот со Вослер, баш ми падна жал за жена ми и детенцето :place:ни криво ни должно си остана без татко.

Како и да е две добри епизоди без Тони, со него можеа да бидат уште подобри :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Дај бе кажетеми која сезона е на А1, зш јас ни на Замунда ни на ЕЗТВ не можам да ги најдам сезоните

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Во FBI се дозна кој е кртицата, мада и не се воодушевив многу, претпоставував дека е тој.
Во 24 ништо не ме чуди и Рене да е некоја кртица, ама подобро да не е зато шо така ќе ја зезнат сезоната!
Сега останува да дознаеме кој е во Белата куќа кртот...
Абе се дозна кртицата.. ама не излажааа убаво ,.у стилу сите мислевме дека је типката да речам а не типот( да не расипувам за оние што не глеале) :D..

Абе овие 24 се да земеш и одеднаш да ги изглеаш одеднаш или барем по 6-7 епизоди зошто вака една неделно е премалце..

Али како и да е кажав еднаш ,и пак ке кажам 7ма ва сезона е ТОП:helou:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Отсега 24 во вторник, четврток и недела во 21 часот

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Дај бе кажетеми која сезона е на А1, зш јас ни на Замунда ни на ЕЗТВ не можам да ги најдам сезоните
Solid ви кажа, читај ги и погорните постови :smir:
еве
На А1 се некаде на средина од 4 сезона.Мали,следи нешто друго освен МанЈунАјтед.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
имаше еден обид на темата „Сите Пребарувања за филмови и преводи - тика“ ама никој не ми помогна освен еден член кој ми ја прати S05 и тоа торентот не беше активен. Па затоа ај на вас да ве прашам што веќе сте ги симнале дали имате торенти за 24 од S05 до колку шо ги има. По препорачка ако може за секоја сезона еден торент за наеднаш да ги симнам епизодите, да не се влечкам.
Само торентите да бидат со убава слика и звучност :).
Благодарам однапрет!:smir:

Janev

2.856
Поени од реакции
58
не сум ја гледал скоро пола година.... до 2 сезона ги имам гледано, другите не сум ги симнал уште..

leila

.o0
Член од
10 октомври 2008
Мислења
862
Поени од реакции
46
Абе се дозна кртицата.. ама не излажааа убаво ,.у стилу сите мислевме дека је типката да речам а не типот( да не расипувам за оние што не глеале) :D..

Абе овие 24 се да земеш и одеднаш да ги изглеаш одеднаш или барем по 6-7 епизоди зошто вака една неделно е премалце..

Али како и да е кажав еднаш ,и пак ке кажам 7ма ва сезона е ТОП:helou:
Затоа јас прекинав на а1 да ги гледам, кога ќе ја најдам, т.е. симнам цела сезона сакам да ја изгледам наеднаш, вака ме нервира.

Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Штотука ми заврши и 10 епизода.. Да ,веке има и превод за неа :D
Топ беше,дефинитвно..
Се случија многу интересни работи и веке преогаме на друга фаза да речам на нови лоши луге што ке се октријат..

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Изгледана и кај мене:tv:
Веќе се расчистија некои работи, ама знаев дека тука не е завршено. Во 24 има една фаза која се поминува, додека наеднаш започнува друга.
Сега влегуваме во тн втора фаза, сега генералот Џума.
Све мислам дека ќе ја нападне Белата куќа!

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Ги имам изгледано сите досега, првите 2 сезони на А1, другите со се заднава 7-ма сезона ги имам спуштено од arenabg. Ако сака некој ќе му ги наснимам да не се мачи со спуштање, цена по договор :pos2::vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom