Apokalipto
Tredici
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 15.576
- Поени од реакции
- 2.585
А да си легнете и да не спамирате се и сешто :*
Да имам сега кола задна вуча - би дрифтал.Едно фичо барем.сепак ке си живеам..сам па како знам...
а ако ви е досадно и барате акција палете колите и дрифтајте
А ти да не делтираш - да не загадуваме.....А да си легнете и да не спамирате се и сешто :*
o no ke se pojavat vo poslednite denovi luge koi ke ziveat spored svoi zelbi i ke velat kade e negovoto vetuvane oti odkoga izumrea tatkovcite nas i se si stoi isto kako od pocetokot vidi poslanie na petre zar ne e posledno vreme sega i ko n toa se dvizimeајде ајдеее, се ближи 21-ви декември 2012... Ајде бе доста со овие муабети, јас не верувам во тоа. Почнале земјотреси, поплави и разни ланци тракатанци. Па секоја година има поплави, земјотреси, пожари и сл. катастрофи. Некогаш ќе има крај на светот, но во 2012 сигурно не, а до тогаш уживајте, свиркајте си и не се замарете со разно разни теории. Па нели викаа 2000 година Исус ќе се симнел и ќе судел? Поминаа скоро 11 години и се е исто, само технологјата оди напред и се создаваат нови и нови теории како светот ќе пропадне, како ќе дошле вонземјани, како сите ќе измутираме и сл. Уживајте, Животот е еден.
По колку се кладиме, по 10 000 евра?Се кладам дека 100 години од сега никој од нас на кајганава нема да преживее и без ледено доба.
А бе шо се ближи, 2 години има уште.... дај нека го смена датумов, нека го направат порано, да видиме малку акција...ајде ајдеее, се ближи 21-ви декември 2012... Ајде бе доста со овие муабети, јас не верувам во тоа. Почнале земјотреси, поплави и разни ланци тракатанци. Па секоја година има поплави, земјотреси, пожари и сл. катастрофи. Некогаш ќе има крај на светот, но во 2012 сигурно не, а до тогаш уживајте, свиркајте си и не се замарете со разно разни теории. Па нели викаа 2000 година Исус ќе се симнел и ќе судел? Поминаа скоро 11 години и се е исто, само технологјата оди напред и се создаваат нови и нови теории како светот ќе пропадне, како ќе дошле вонземјани, како сите ќе измутираме и сл. Уживајте, Животот е еден.
Не крати, две сеkako i da e uste edna godina ni ostana pa da vidime so ke se sluci
Не крати, две се
2012... декември 21. Ама ќе почекаме и до 2013 не е проблем.Шо две? нели 2012..или има некој одреден датум..? не сум запознаен многу со ова