Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
_|Sp|DeR|_ напиша:И јас верувам во вакви работи но сепак не те фаќа страв за на крајот од тоа што си го напишал да ставиш смешко?

P.Overdrive напиша:Според Маите, календарот завршува со 13тиот бактун (Baktun), што значи 1,872,000 денови од почетокот на календарот, или 21 декември 2012 година, денот на зимската рамноденица.

.
nekoj misli deka ke nastapi armagedon, nekoj veruva deka od 3-d ke se prejde vo 4-d e sea toa e malce nerazbirlivo ali pobarajte na net ima ke vi se razjasni
me mrzi da pisuvam dolgi postovi na forumi pa ke vi ostavam mesto vie samite da se izjasnite . 
8. ke pagaat zeni od nebotoJuveFan напиша:Многу верувам во овие работи и сепак ќе кажам едно миселење што го имав прочитано пред 5 години и со кое се поврзуваше на оваа тема, но во тоа време додека го читав не ми значеше многу. Она што го нарекуваат апокалипса и влегувањето во шестиот свет. Тоа како што го прочитав јас на 2012 година апокалипсата е составена од четворица јавачи и тоа :
1. Војна
2. Смрт
3. Глад
4. Болести
Тие се четворицата јавачи кои ќе ја завземат земјата и ќе настане крајот на светот. Ама прашањето ми беше како ќе дознаеме тие дека ќе стигнат т.е. како ќе знаеме дека идат? Во ова се состојат 7 печати кои ќе ни го закажат доаѓањето на апокалипсата.
1. Во пустина ќе заврне снег
2. Ќе има земјотреси
3. Водата ќе ја покрие земјата
4. Ветерот ќе ги однесе остатоците
5. Храната ќе остане без вкус
6. Месечината ќе почне да крвави
7. Ќе се роди мртвото бебе од мајката која мнгоу ќе наликува на Исусовата мајка
Тогаш тие четворица јавачи ќе дојдат на земјата и ќе го створат хаосот во буквална смисла за тоа што навистина е хаос. Само ни преостанува да го чекаме тој печат што јас очекувам некаде во САХАРА да заврни снег и натаму знаете што ќе се случва![]()

Shorty напиша:Abe za 5 god ce ne nema, taka i Nostradamus predvidel. Bush ce go atentiraat, muslimanite ce zavladeat so svetot, Velika Britanija po greska ce lansira atomski bombi vo okeanot i ce go unisti celiot morski svet, Antarktikot ce se stopi i i to![]()
ама ај ќе видиме што ќе се деси!!!!!!!