Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За разлика од лани сега Баерн не е изразен фаворит, им ја лапнавме и главната ѕвезда. Прејако ќе биде Лева да ги покрсти на Алијанц и да им врати за сите глупости што ги трпеше пред трансферот.
Има да ве силувам и тебе и сите Фарса фан-бојчиња на темава после двете текми.
Трпел глупости пред трансферот ццццц
Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.
Има да ве силувам и тебе и сите Фарса фан-бојчиња на темава после двете текми.
Трпел глупости пред трансферот ццццц
Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.
Другар, Нотингем Форест има повеќе шанси да стигне до 3 титули во ЛШ од Јувентус.Пак нема да поминат групиве шинтерци![]()
Леле кога ќе фати Шкринијар да ги фрла у трибини тоа умрените цигани Рафиња, Педри, Торес и компанијаЕрик Гарсија и Кунде против Лукаку у 16ник
![]()
И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел.Бабуш, желба ми е да изгледаме една текма заедно.
Може тебе не, ама јбг...
И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел.![]()