UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
Стефан Ристовски во дуел со Леао/Тео и Стерлинг/Кукуреља. :cool:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
За разлика од лани сега Баерн не е изразен фаворит, им ја лапнавме и главната ѕвезда. Прејако ќе биде Лева да ги покрсти на Алијанц и да им врати за сите глупости што ги трпеше пред трансферот.
Има да ве силувам и тебе и сите Фарса фан-бојчиња на темава после двете текми.

Трпел глупости пред трансферот ццццц
Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.425
Поени од реакции
39.017

Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.
Да не заборавиш плата да земеш само, оти Барса пари не дава.:pos:

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591

Постов оди на Save па ќе видиме кој кого ќе силува. Само да не дојдеш на темава после три месеци и да викаш "сум бил во подрум" како кога распишавме потерница по тебе кога го изедовте немиен од Виљареал.

Член од
14 јули 2017
Мислења
670
Поени од реакции
1.352
Де Јонг ги одби Јунајтед за да игра Лига Шампиони, ама од пишаното не се бега тоа е, ќе се сретнат со Јунајтед таму може :icon_lol:

Член од
11 октомври 2010
Мислења
6.949
Поени од реакции
23.801
Клубот си е сам виновен за ваквата група.
Сезоната 2016-17 кога изгубија сите надежи за ЛШ (тогаш трето место) наредија 5-6 порази и магично од 4то паднаа на 8мо место за да последните две кола победат против Лацио и Удинезе и завршат на крај седми, бод зад Милан кој беа 6то и кои изборија Лига Европа.

1661458291357.png

Да играа само ЛЕ таа сезона и да имаа некоја ок сезона (на пример осминафинале или четвртфинале во ЛЕ) ќе имаа еден бод повеќе од Тотенхем и ќе беа во втор барабан.
Сега не им остана ништо освен да се надеваат на среќа, а нив среќата одамна ги одминала.
Последните пет сезони секогаш во групна фаза беа или Барса или Реал а освен лани кога како шампион беа во прв барабан никогаш не добија лесна група. Едноставно мали се шансите за тоа од трет или четврт барабан.

Бај д веј, да видиме Конте со овие играчи со кои располага и во ваква, можеме да кажеме најлесна група дали ќе успее да оствари некаков значителен успех во ЛШ. Ако со Интер оправдувањата му беа дека играл со играчи од Сасуоло и Каљари, сега нема на што да се жали. Ги има сите услови за да биде прв во таа група.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Леле кога ќе фати Шкринијар да ги фрла у трибини тоа умрените цигани Рафиња, Педри, Торес и компанија :pos: Ерик Гарсија и Кунде против Лукаку у 16ник :tvg:
Бабуш, желба ми е да изгледаме една текма заедно.
Може тебе не, ама јбг...

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Бабуш, желба ми е да изгледаме една текма заедно.
Може тебе не, ама јбг...
И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел. :kafence:

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел. :kafence:
Не знам што ме цитираш со постов кон Стефан? Не сум ироничен воопшто, ниту мислам дека Интер се слаби.
А ако мислиш тоа погоре за Фарса фан-бојс - не е мој проблем тоа што ти имаш проблем со такви постови.

П.С Ако 11 години ти имаш проблем со моите постови - супер за мене, лошо по тебе. Продужи така и во наредните 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom