UEFA Champions League - Season 2022/23

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стефан Ристовски во дуел со Леао/Тео и Стерлинг/Кукуреља. :cool:

За разлика од лани сега Баерн не е изразен фаворит, им ја лапнавме и главната ѕвезда. Прејако ќе биде Лева да ги покрсти на Алијанц и да им врати за сите глупости што ги трпеше пред трансферот.

Има да ве силувам и тебе и сите Фарса фан-бојчиња на темава после двете текми.

Трпел глупости пред трансферот ццццц
Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.

Земете си вазелин, овој пат ќе пукне 10-ка во двете утакмици, има да ве одучиме од фудбал, впрочем само ќе ја продолжиме традицијата.

Да не заборавиш плата да земеш само, оти Барса пари не дава.:pos:

Постов оди на Save па ќе видиме кој кого ќе силува. Само да не дојдеш на темава после три месеци и да викаш "сум бил во подрум" како кога распишавме потерница по тебе кога го изедовте немиен од Виљареал.

Де Јонг ги одби Јунајтед за да игра Лига Шампиони, ама од пишаното не се бега тоа е, ќе се сретнат со Јунајтед таму може :icon_lol:

Клубот си е сам виновен за ваквата група.
Сезоната 2016-17 кога изгубија сите надежи за ЛШ (тогаш трето место) наредија 5-6 порази и магично од 4то паднаа на 8мо место за да последните две кола победат против Лацио и Удинезе и завршат на крај седми, бод зад Милан кој беа 6то и кои изборија Лига Европа.

1661458291357.png

Да играа само ЛЕ таа сезона и да имаа некоја ок сезона (на пример осминафинале или четвртфинале во ЛЕ) ќе имаа еден бод повеќе од Тотенхем и ќе беа во втор барабан.
Сега не им остана ништо освен да се надеваат на среќа, а нив среќата одамна ги одминала.
Последните пет сезони секогаш во групна фаза беа или Барса или Реал а освен лани кога како шампион беа во прв барабан никогаш не добија лесна група. Едноставно мали се шансите за тоа од трет или четврт барабан.

Бај д веј, да видиме Конте со овие играчи со кои располага и во ваква, можеме да кажеме најлесна група дали ќе успее да оствари некаков значителен успех во ЛШ. Ако со Интер оправдувањата му беа дека играл со играчи од Сасуоло и Каљари, сега нема на што да се жали. Ги има сите услови за да биде прв во таа група.

Битно слика од групите никој не стави а имаме слика од четирите небитни шешири.
Еве ви со мртвачки главчиња на групата на смртта.
CgAGVWMHr0CAAZjRAAOVe3VTF3I279.jpg

Леле кога ќе фати Шкринијар да ги фрла у трибини тоа умрените цигани Рафиња, Педри, Торес и компанија :pos: Ерик Гарсија и Кунде против Лукаку у 16ник :tvg:

Бабуш, желба ми е да изгледаме една текма заедно.
Може тебе не, ама јбг...

Бабуш, желба ми е да изгледаме една текма заедно.
Може тебе не, ама јбг...
И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел. :kafence:

И 11та година со ред, уште во првиот пост на нова тема за ЛШ, не потсетуваш зошто не треба да те читаме. Се до испаѓањето на твојот тим, после магично некако исчезнуваш во стилот на Еј спиев не видов дека си ми ѕвонел. :kafence:

Не знам што ме цитираш со постов кон Стефан? Не сум ироничен воопшто, ниту мислам дека Интер се слаби.
А ако мислиш тоа погоре за Фарса фан-бојс - не е мој проблем тоа што ти имаш проблем со такви постови.

П.С Ако 11 години ти имаш проблем со моите постови - супер за мене, лошо по тебе. Продужи така и во наредните 11.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom