- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.789
- Поени од реакции
- 3.861
Немаме гајле, Рабио е тука со Мама Вероник на трибинитеЗа мене, Група Х е група на смртта.
Нејмар, Меси и Мбапе душата ќе му ја извадат на Ругани.
Интер прв ќе биде во групава
Зошто ова како „непопуларно“ го сметаш ?Непопуларно мислење: сакам Интер да помине на сметка на Барса (очигледно е дека Баерн е недопирлив таму). Мислам дека секој со два дена фудбалско познавање ќе посака овој шпанско-чобански клуб, после сите срања што ги направи, да исчезне од европската мапа годинава што побрзо.
Ќе постави Алегри две линии со девет фудбалери во низок блок, само Влаховиќ понапред и ќе затвараат простор како луди.За мене, Група Х е група на смртта.
Нејмар, Меси и Мбапе душата ќе му ја извадат на Ругани.
Објективно, поради тоа што очекувам Барса и Баерн да бидат фаворизирани на сметка на Интер. Субјективно, затоа што во секој друг случај би очекувал да пропаднат комшиките.Зошто ова како „непопуларно“ го сметаш ?![]()
Ќе постави Алегри две линии со девет фудбалери во низок блок, само Влаховиќ понапред и ќе затвараат простор како луди.
Од нив не барај да играат, но каква и да им се играчите во одбрана, ќе затвори доста Алегри, знае да постави против игра. Ми текнува уште додека беше во Милан против Барса.
Не верувам дека ќе изгубат со многу разлика.
Пошто Интер не можеше во другата половина на групите кај што беа Милан и Јувентус па мораше Шахтјор да оди таму.Како бре неможеше Шахтјор у Ц група со Баерн и Барса, по која основа? Ти ебам тоа глупите правила.