UEFA Champions League - Season 2022/23

Кој ќе биде шампион во ЛШ?

• Вкупно гласачи
    113
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Збор два: Милан во добра група, далеку од конкуренцијата лани, и очекувано ќе биде заедно со Челзи да поминат понатаму.

Непопуларно мислење: сакам Интер да помине на сметка на Барса (очигледно е дека Баерн е недопирлив таму). Мислам дека секој со два дена фудбалско познавање ќе посака овој шпанско-чобански клуб, после сите срања што ги направи, да исчезне од европската мапа годинава што побрзо.

Mojso

uneducated knob
Член од
14 септември 2009
Мислења
4.734
Поени од реакции
12.785
Непопуларно мислење: сакам Интер да помине на сметка на Барса (очигледно е дека Баерн е недопирлив таму). Мислам дека секој со два дена фудбалско познавање ќе посака овој шпанско-чобански клуб, после сите срања што ги направи, да исчезне од европската мапа годинава што побрзо.
Зошто ова како „непопуларно“ го сметаш ? :)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.475
Поени од реакции
14.913
За мене, Група Х е група на смртта.

Нејмар, Меси и Мбапе душата ќе му ја извадат на Ругани.
Ќе постави Алегри две линии со девет фудбалери во низок блок, само Влаховиќ понапред и ќе затвараат простор како луди.

Од нив не барај да играат, но каква и да им се играчите во одбрана, ќе затвори доста Алегри, знае да постави против игра. Ми текнува уште додека беше во Милан против Барса.

Не верувам дека ќе изгубат со многу разлика.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.406
Поени од реакции
25.269
Зошто ова како „непопуларно“ го сметаш ? :)
Објективно, поради тоа што очекувам Барса и Баерн да бидат фаворизирани на сметка на Интер. Субјективно, затоа што во секој друг случај би очекувал да пропаднат комшиките. :)

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
Ќе постави Алегри две линии со девет фудбалери во низок блок, само Влаховиќ понапред и ќе затвараат простор како луди.

Од нив не барај да играат, но каква и да им се играчите во одбрана, ќе затвори доста Алегри, знае да постави против игра. Ми текнува уште додека беше во Милан против Барса.

Не верувам дека ќе изгубат со многу разлика.

Знам, лоша фора пуштив онака. Колку и да е ќор Јувентус, барем дома нема да се посрамоти со ПСЖ.
Ма да...

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Како бре неможеше Шахтјор у Ц група со Баерн и Барса, по која основа? Ти ебам тоа глупите правила.
Пошто Интер не можеше во другата половина на групите кај што беа Милан и Јувентус па мораше Шахтјор да оди таму.

Мене ич не ми смета ваква група. Кад је бал нек је маскенбал. Ќе биде интересно секое коло. За разлика од лани сега Баерн не е изразен фаворит, им ја лапнавме и главната ѕвезда. Прејако ќе биде Лева да ги покрсти на Алијанц и да им врати за сите глупости што ги трпеше пред трансферот.

Од другиве групи, и оваа последната е интересна. ПСЖ ќе мине ваљда ама Бенфика може да му направи проблеми на Јувентус.

Една работа никогаш не се менува, а тоа е дека Порто мора да биде во една од најдосадните групи. Ама годинава има и бетер. Групата Д е бетер од Лига Европа... Реал и Сити си добија боза групи... И така...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom