GavolRulz
hippopotomonstrosesquipedaliophobia
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 12.826
- Поени од реакции
- 11.829
- Локација
- Струмица
- Веб-сајт
- www.manutd.com
Може да се земе место за продавање храна во молов? Која е процедурата?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Може да се земе место за продавање храна во молов? Која е процедурата?
Најавуваат ќе ги имало Zara, Zara Home, OYSHO, Мassimo Dutti, Berschka, Pull and Bear и Stradivarius.
![]()
Сите брендови на Индитекс доаѓаат во „Ист гејт мол“ | Skopje East Gate
За првпат на пазарот Групацијата Индитекс во „Ист гејт мол“ ќе се појави со Zara Home и OYSHO. Брендот ZARA ќе се простира на повеќе од 4.600м2 со што станува најголемата ZARA во целиот регион.eastgate.mk
Ми се појави на Facebook случајно воопшто и сум изумил дека ова се гради на местото кај што си беше Скопски саем .касниш со инфово како интернет експлоер од 95
се знае дека брендовите што се влезени дека ке ги има, поентата е дека ке влегуваат нови брендови у државава како H&M и Marks and Spencer
Sent from my iPhone using Tapatalk
касниш со инфово како интернет експлоер од 95
се знае дека брендовите што се влезени дека ке ги има, поентата е дека ке влегуваат нови брендови у државава како H&M и Marks and Spencer
Sent from my iPhone using Tapatalk
Саем е потребен во секој поголем град за тоа не се ни дискутира.. И добра беше првичната идеја да биде кај Борис Трајковски само не знам што се случи во меѓувреме. Веројатно е поатрактивно да се збори за Универзална пред локални...Град од 700.000 без саем?
Не трескајте глупости. Што ќе ми е саем, што ќе ми е библиотека, стадион, сала, инфраструктура... Тој паланечки менталитет у село да си го вратите од кај што сте доползеле овде.
Ќе има ли во ова маркет и кино?
Уште еден Cineplexx или нешто друго?
Уште еден Cineplexx или нешто друго?
Јас не сум ни бил во City mall Cineplexx но мило ми е што има во Скопје избор. Ете Белград имаат повеќе трговски центри.
Криво ми е што нема да има саемски простор главниот град Скопје.