Би требало да може, нешто како тие за хот дог во Сити Мол.Може да се земе место за продавање храна во молов? Која е процедурата?
касниш со инфово како интернет експлоер од 95Најавуваат ќе ги имало Zara, Zara Home, OYSHO, Мassimo Dutti, Berschka, Pull and Bear и Stradivarius.
Сите брендови на Индитекс доаѓаат во „Ист гејт мол“ | Skopje East Gate
За првпат на пазарот Групацијата Индитекс во „Ист гејт мол“ ќе се појави со Zara Home и OYSHO. Брендот ZARA ќе се простира на повеќе од 4.600м2 со што станува најголемата ZARA во целиот регион.eastgate.mk
Ми се појави на Facebook случајно воопшто и сум изумил дека ова се гради на местото кај што си беше Скопски саем .касниш со инфово како интернет експлоер од 95
се знае дека брендовите што се влезени дека ке ги има, поентата е дека ке влегуваат нови брендови у државава како H&M и Marks and Spencer
Sent from my iPhone using Tapatalk
Каде има потврда дека ќе влезат овие два бренда?касниш со инфово како интернет експлоер од 95
се знае дека брендовите што се влезени дека ке ги има, поентата е дека ке влегуваат нови брендови у државава како H&M и Marks and Spencer
Sent from my iPhone using Tapatalk
Саем е потребен во секој поголем град за тоа не се ни дискутира.. И добра беше првичната идеја да биде кај Борис Трајковски само не знам што се случи во меѓувреме. Веројатно е поатрактивно да се збори за Универзална пред локални...Град од 700.000 без саем?
Не трескајте глупости. Што ќе ми е саем, што ќе ми е библиотека, стадион, сала, инфраструктура... Тој паланечки менталитет у село да си го вратите од кај што сте доползеле овде.
ДаЌе има ли во ова маркет и кино?
Уште еден Cineplexx или нешто друго?
На еден од рендерите го има логото на IMAX. Иако ништо официјално нема, се надевам дека не е така ставеноУште еден Cineplexx или нешто друго?
Јас не сум ни бил во City mall Cineplexx но мило ми е што има во Скопје избор. Ете Белград имаат повеќе трговски центри.
Криво ми е што нема да има саемски простор главниот град Скопје.